Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetville

czy kobieta bez faceta moze byc szczęśliwa?

Polecane posty

Gość facetville

odpowiedź brzmi NIE

Gość troche masz racji
ale jesli ma byc upokarzana, bita,krytykowana, manipulowana, zdradzana,ponizana...to juz chyba lepiej byc szczesliwsza bez niego [obojetnie, co w/g ciebie to szczescie oznacza :P]

Gość nie jestem do końca
szczęśliwa, ale przynajmniej bardziej spokojna i zrelaksowana

Gość już nie żona alkoholika
i to jak !!!!!!!!!! nawet nie wiesz jak bardzo !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

hmm... z jednej strony tak ale z drugiej na kim mozna wyladowac swoja zlosc kogo zagonic do sprzatania czy trzepania dywanow? to ze jest facet w domu to ma swoje zalety

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeee
na pewno nie

Gość Ewellinka
:D ale mnie rozśmieszył post wyżej - no masz trochę racji;)

Gość nie do końca jasne
może być szczęśliwa tylko przez krótki czas, kobiety potrzebują facetów nawet bardziej niż mężczyźni, bez nich faktycznie więdną

Gość nie do końca jasne
bardziej niż mężczyźni potrzebują ich chociaż facet bez kobiety to odrębny ale równie smutny temat :P

Gość właśnie a czy facet bez
kobiety może być szczęśliwy? :O Btw, dlaczego tu jest tyle męskich nicków 'brzydki, zły, niski, okropny, bezndziejny'? 😭

ale czym wkurzać? nickiem czy pisaniem (w jakis określony sposób) na forum? nie wiem jak inne kobiety, ale mnie czytanie wypowiedzi innych nie denerwuje :)

No widzisz a inne kobiety wkurza moja osoba,bo ich nie pocieszam,zawsze jestem szczery do bólu,piszę o myśleniu faceta itp,kobiety mnie nienawidzą za moja szczerość i bezpośredniość bo nauczone są samych komplementów od facetów itp,więc jestem dla nich coś w rodzaju diabła,kobiety po prostu nie nawidzą prawdy,wolą żyć w utopi!!!

Gość hehehe usmialam sie
zalezy to od czlowieka jednemu dobrze jest z kims drugiemu niekoniecznie ale ja ogolnie jestem za towarzystwem :) ale usmialam sie z wypowiedzi zlegoooo hehehe jakiz on jest okrutny i taki szczery do bolu hehehe

oj, uogólniasz z tym życiem w utopii (chociaż pewnie częściowo masz rację) :D poza tym komplementy to jedno, a pocieszanie to drugie. a bezpośredniość nie jest zła, a wręcz przeciwnie - jeśli jest szczera i prawdziwa, to powinna dać do myślenia. a co do kobiet i facetów, a konkretnie facetów i burdelu - to ogólnie fuj, imho taki facet nie ma dla siebie szacunku.

Gość jako doświadczona kobieta
powiem, ze nie. Czasami jest tak, że jesteśmy szczerze przekonane co do słuszności życia w pojedynkę. Na dłuższą metę jednak nie. Kiedyś porzuciłam chłopaka bo chciałam być sama. Dotarło do mnie , ale za późno, ze był to ten jedyny. Kiedy prosił i błagał wolałam być sama. kiedy się ocknęłam już mnie nie chciał. Najważniejsze żeby nie spieprzyć swoich 5 minut.

bo prawda jest taka, że człowiek jest zwierzęciem stadnym :)

kobieta bez faceta moze a nawet musi byc szczesliwa, bo co mu z siebie zaoferuje jak go juz pozna. bez faceta moze byc po prostu NUDNO. jednak oni(mezczyzni) wprowadzaja duzo atrakcji i roznorodnosci do naszego zycia.

Gość złe pytanie to
zapytaj czy kobieta z facetem może być szczęśliwa...odpowiedź jest oczywista...kobieta z facetem bywa czasami szczęśliwa ...ale tylko czasami...ogólnie nie warto ...szczęście bywa w małych ilościach i kończy się wielkim nieszczęściem...nieszczęściem w wielkich ilościach podobnie jest gdy kobieta jest bez faceta ...też bywa szczęśliwa...czasami ale to czasami jest w wielkich ilościach i nie ma nieszczęśliwego nieszczęścia tylko czy warto być z facetem...zawsze kończy się nieszczęściem .......ej...chyba nie warto

Gość nie moze byc
to pewne

Gość no nie wiem jak inne
ja mogę. Coz, moze to zwykly przypadek, ale jestem o wiele szczesliwsza bez niego :D

wiecie jak by wygladał świat bez mężczyzn? byłby pełen szczęśliwych grubych kobiet... :)

Gość phi. phi. phi
pewnie ze moze byc szczesliwa :D pod warunkiem ze jest lesbijka :]