Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maśka1111

W jakim wieku zaczęłyście nosić obcasy?

Polecane posty

Gość Maśka1111

Mam prawie 17 lat i czuję, że coś mnie do wysokich butów ciągnie(tym bardziej przy wzroście 165 ), upatrzyłam nawet sobie jedne na grubszym obcasie, żeby się w nich na samym początku nie zabić , chociaż efektu jak w szpilkach nie będzie... Obawiam się jednak, że je kupię i odstawię do szafy, bo wygodniej będzie w płaskich.. dodam,że mam jeszcze takie co mają 7cm,ale gdy je zakładam czuję się głupio,bo myślę,że wszyscy patrzą jak ja dziwacznie chodze,chociaż chodzę chyba normalnie;)

Gość martynaa199
ja w wieku 14lat,też 7cm miały,i czułam się głupio. Dziś mam 19 lat,chcicałabym chodzić w spzilkachlecz mam takie fazy że chodze jak koza:P i że robie sobie siare chodząc na takich, i ciągle chodze sztywno żeby się nie wywalić pryz kims,żeby nie było obciachu:D

Gość od 10
ale tylko po to, żeby się nauczyć ładnie chodzić. Moja babcia zakładała mi buty na obcasach i uczyła chodzić. Oczywiście nie cały dzień, tylko chwilę - ale po ulicy. Teraz w szpilkach mogę chodzić nawet po lesie (dwa razy mi się zdarzyło :-) ), ale preferuję średniej wysokości obcasy.

Gość niemowle jedno...
10 miesiecy......jak zaczelam chodzic.......jak raczkowalam to w japonkach...

jak mialam moze z 12 to pierwszy obcas, szeroki i nie za wysoki, moze z 5 cm, ale pamietam ze jak mialam juz 15 lat to 10 cm szpilki to była norma...

Gość aldona2454
aj kobietki kobietki;) ja zaczęłam gdy miałam 17 lat, gdyż miałąm zamair coś ze sobą zrobić, gdy mnie mój chłopak zdradził. Dziś mam 19 lat noszę wysokie szpilki, moje najlepsze to czarne z małym rózowym dodatkiem, panowie to uwielbiają. Obsacy są S E X Y.

Gość bubuuu
ja mam 23 i do tej pory nie chodze w obcasach. Jednak wygoda i zdrowie wygrywaja.

Gość kamilarów
obsacy są sexi,racja:) Dziwne,też po zdradzie zaczęłam nosić obsacy, zaczęłam ubierać się wyzywająco.

Gość Maśka1111
Może chciałaś pokazać,że też jesteś sexi?:)

Gość a za 10 lat haluksy
mnie po niespełna kilku latach chodzenia na obcasach (maks 5 cm) wysiadły kolana dziś mogę chodzić tylko w plaskich butach bolą mnie kolana i kręgośłup

Gość kamilarów
Pewnie tak. Ostatnio pisał, jak to został sam.

Gość Maśka1111
Nie mówimy o codziennym chodzeniu.

Gość Malwena
Ja szczerze zaczęłam...chyba miałam pierwsze buty na szpilce(ale takiej małej) w 5kl. podstawówki, teraz jestem w IIgim. i normalnie chodze w obcasach, oczywiście nie 15cm, bo by się w szkole czepiali :D