Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana__

USUNĄĆ CIĄŻĘ??????????????

Polecane posty

Gość zdesperowana__

Mam dwoje małych planowanych dzieci, maleńkie mieszkanko, pracuje tylko mąż....boję się, że rodząc trzecie dziecko zaniedbam pozostałą dwójkę, skrzywdzę je..a jak zabiję....skrzywdzę siebie...........wyrzuty sumienia przez całe życie....nie wiem co robić....błagam pomóżcie mi..........

jesli go nie chcesz to oddaj komus kto je pokocha i sie nim, zaopiekuje. kobieto nie zabijaj!!!!!

Gość kelti
Ja nie uważam, zeby aborcja była jakimś morderstwem. Jeśli czujesz, że to lepsze wyjście niż mieć więcej dzieci, to usuń, ale... tylko pod warunkiem, że naprawdę masz takie a nie inne przekonania i że poradzisz sobie z tym psychicznie. Bo jeśli nie, to depresją skrzywdzisz swoją rodzinę bardziej.

Gość zdesperowana__
mój mąż też jest za aborcją farmakologiczną. uważa, że on nie wyrobi finansowo i musiałby wyjechać za granicę żeby lepiej zarabiać i zostawić nas tu samych...adopcja nie wchodzi w grę....nie dałabym rady żyć z myślą że gdzieś tam w świecie jest moje dziecko...pytanie czy będę dała rady żyć z myślą, że je zabiłam...muszę się zdecydować a nie potrafię. nie wiem czy poradzę sobie psychicznie. z drugiej strony dziękuję, że mnie nie zwywywałyście tylko staracie się pomóc...

Gość nie rób tego
będziesz żałować do końca życia. NA pewno dacie radę, głowa do góry! Większość rzeczy będziesz miała po starszych dzieciach, więc to nie będzie aż tak duże obciążenie finansowe!

Gość ab farmakolog
aborcja farmakologiczna to wywolanie okresu, sama podeszlam do tej sprawy w ten sposob, dostalam okres i tyle, nie mam wyrzutow sumienia, kamien spadl mi z serca po wszystkim