Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady SunLight

Closterkeller wydał nową płytę?!

Polecane posty

Od dłuższego czasu nie śledzę poczynań Anji, ale ostatnio zobaczyłam na mieście plakat "Koncert Closterkellera promujący nową płytę". Dobra jest? Warto posłuchać?

Gość LadyMorgana33***
Myslę ze warto,tez mam w planach ten zakup.bylam ostanio na koncercie i były kawałki z Aurum

Dla mnie arcydziełem były albumy w stylu Violet czy Cyan (chyba ostatnia co mnie zachwyciła), później to już nie to. Nawet Grafit przed zawieszeniem działalnosci, co niby zdaniem Anji był płytą idealną , mnie się już mniej podobał.

Dla mnie Violet, Scarlet i Grafit (tego ostatniego nie mogłam na początku strawić, ale się zdecydowanie przekonałam). Closterkeller - Zaklęta w Marmur ❤️

Gość LadyMorgana***33
ja sie nie mogę przekonać do Blue ...........

Blue jest genialny wg mnie. Nieźle śpiewa lub się drze w niektórych piosenkach. Później już coraz rzadziej aż takie skrajności. Właściwie to tylko od Grafitu lubię mniej, tylko wybrane piosenki, niektóre mnie denerwują tam.

Gość LadyMorgana33***
Lubię zdecydowaną większość.Najbardziej Scarlet i sniło

Jak zacznę wymieniać, to nie wiem, kiedy skończę ;) Pewnie z 1/3 wszystkich, ale próbując robić selekcję to: Grzech Agnieszka Cisza w jej domu A ona ona Fortepian Iluzyt I już tylko noc Klepsydra Desperado Dla jej siostry Ktokolwiek widział (albo wie) - nie pamiętam - ta mocniejsza wersja.

Ech ja dzisiaj odgrzebuje stare płyty i posłuchałam Closterkellera a teraz trafiłam na płytę MOONLIGHT'a (Floe), też lubiłam ten zespół kiedyś ale strasznie upadł na dno. Mam tu jeszcze kilka Nightwishów, Theatre of tragedy, Artrosis i kilka innych, aż miło powspominać (bo już od dawna tego nie słuchałam)

Gość LadyMorgana33***
o widzę ze lubisz też te klimaty.Tez słucham sobie Closterkeller akurat dzisiaj ;DDo tego co wymieniłać dorzucam jeszcze Within Temptation.Co do Moonlight to kiedyś na necie spotkalam pare fajnych kawałków,nabyłam 3 płyty ale niestety nie spodobały mi się specjalnie

Mnie się nie podoba tylko ostatnia Moonlighta (tzn. bardzo wybiórczo), ale 2 po odejściu Potasza jeszcze są ok, a DownWords wprost uwielbiam, specyficzna, bardzo trafiająca do mnie. Właśnie moje ulubione Moonlighta to akurat z różnych okresów: Kalpa Taru Yaishi Downwords. Te 3 nigdy mi się nie znudzą. A Artrosis lubię wszystko. Dopóki nie wydali ConTrust, to się nawet nie mogłam zdecydować na ulubioną. Mimo zmian muzycznych uwielbiałam każdy album bez wyjatku. Teraz ostatni najbardziej. Theatre of Tragedy moze być, ale nieco mnie nudzi w zawiększonej dawce ;) Wolę Liv solo lub np. z Atrocity: http://www.youtube.com/watch?v=AizlYBd3FVs&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=gwNdq4AC6qY http://www.youtube.com/watch?v=25VnvqsHfO0&feature=related Nightwish :) wszystko z Tarją genialne :) To tyle moich wspomnień muzycznych na temat tego, co napisałaś. Pozdrawiam i fajnie, że są osoby lubiace podobną muzykę :)

Gość Ladymorgana33****
No właśnie Nihtwish tylko z Tarją jest super.Anette Ozone to już nie to samo i nie słucham juz z jej vocalem, całkiem inny charakter muzyki...

Gość LadyMorgana33****
szczerze mówiąc mnie też...

Gość LadyMorgana33**
tez pozdrawiam

Gość Gothic Vampire
Ale w sumie mało osób tutaj słucha takiej muzy

Gość Gothic Vampire
Świetna ta płyta

Gość slucha co nie znczy ze o tym
gada, to prywatnosc

Gość nie lubie metalu

Gość do fanow takiej muzyki
a wie ktos, co sie dzieje z zespolem delight? cicho o nich, strona w necie zniknela juz dawno.

Gość delight juz nie istnieje
szkoda wielka :(