Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 4, 2009 i już możecie mi współczuć :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to ile tego bedzie Napisano Październik 4, 2009 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magnolia2 0 Napisano Październik 4, 2009 Lusesito, miej tyle lat, na ile się czujesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiazdka1807 0 Napisano Październik 4, 2009 czyli jak stara? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 4, 2009 pół kopy i niecały tuzin :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba z rozdymanym Napisano Październik 4, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piszdonc 0 Napisano Październik 4, 2009 łe tam starzy też muszą sobie żyć na tym świecie gdyby nie wy, my nie wiedzielibyśmy nawet, że jesteśmy modzi i piękni :) tylko te cycki :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ups........................... Napisano Październik 4, 2009 Zmiana kodu 4- ka z przodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 4, 2009 cycki ok gorsze doopsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiazdka1807 0 Napisano Październik 4, 2009 wcale nie jesteś stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam więcej ale nie ujawnia Napisano Październik 4, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 4, 2009 39 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusi młoda doupcia z Ciebie Napisano Październik 4, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość surófka Napisano Październik 4, 2009 dlaczego nie piszesz ile tylko jakieś działnia matem wymyślasz boisz sie tej liczby ? nie masz odwagi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chłopak 17 lat..... Napisano Październik 4, 2009 jak cie spotkam na ulicy to nawet nie spojrzę, stare mnie nie interesują :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez mam tyle i wcale sie te Napisano Październik 4, 2009 go nie wstydze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 4, 2009 de Milagros...moje kondolencje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiazdka1807 0 Napisano Październik 4, 2009 głupek z ciebie ciekawe co ty o o sobie powiesz jak bendziesz w tym tym wieku, młody i głupi jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 4, 2009 fajny wiek , wiec na moje wspolczucie nie licz :)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łe super też 1970 rocznik Napisano Październik 4, 2009 a Ty 17 myślisz, że my na takie dzieci patrzymy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 4, 2009 teraz to jeszcze nic ale za rok... kicha :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 4, 2009 niedługo mnie dopadnie menopauza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiazdka1807 0 Napisano Październik 4, 2009 No właśnie mądre kobiety na takie szczyle niedoświadczone nie zwracają nawet uwagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 4, 2009 de Milagros....spoko, ludzie tak długo nie żyją ....mam taką cichutką nadzieję :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnieszkaaaa Napisano Październik 4, 2009 a ja skonczylam 2 miesiace temu 30 i tez wydaje mi sie, ze jestem juz stara. Ciagle wygladam bardzo mlodo, ale pewnie za 3 lata to juz bede miala zmarszczki, albo i wczesniej :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiazdka1807 0 Napisano Październik 4, 2009 menopauza boże nie lamentuj tylko dbaj o siebie, bądz piękna i nie patrz na wiek swój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czemu takie stare dupy tu są Napisano Październik 4, 2009 do garów poszły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiazdka1807 0 Napisano Październik 4, 2009 są też młode i nie gadają z takimi palantami waszego pokroju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ludzie 40 letni to dinozaury Napisano Październik 4, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość desznik09 Napisano Październik 4, 2009 Witaj Ciesz się swym życiem,gdyż w tym wieku najbardziej dojrzała i odpowiedzialna kobieta jest.100 lat i drugie tyle To były najlepsze lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach