Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adel

Humory mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość Adel

Hej! Mam taki mały problem. Czasem zmiana humoru u mojej dziewczyny na zbyt dobry albo zbyt zły powoduj u mnie obawę, że odejdziemy od siebie. Walczę z tym ale to trudne. Wiem, że kobiety są zmienne i mają do tego prawo. Ale czasem nie wiem czy lepiej jest o takich sytuacjach zapomnieć czy po prostu je przeczekać. Wychowyawała mnie tylko mama ja z resztą też i mysle, że to przez iż nie mieliśmy wzorców teraz cięzko jest nam odczytać pewne sytuacje w związku. Nie chce się rozstawać bo nie uważam żeby to było dobre rozwiązanie. Szukam raczej solucji na moje problemy z uczuciami.

Gość alala...
zmiana humoru nie jest powodem do odejscia :P a kobietz miewaja czestsze wahania nastrojow, nie przejmuj sie:-) nie masz co sie martwic na zapas:-)

Gość moze jest w ciązy

Gość asia88-84
ocen kiedy................. moze jak ma okres lub jej sie zbliza miesiaczka

Gość dasddasd
te tłumaczenia i zwalanie na miesiączki mnie śmieszą. jak kobieta ma ileś tam lat już miesiączki, to powinna sobie zdawać sprawę z tego, że może w te dni być mniej miła więc powinna uważać na to.

Gość derisz
Musisz mieć wyjebane na humory Twej kobiety. W ten sposób pokazujesz jej, że jesteś facetem z "jajami".

Gość Adel
Jest tak że jestem człowiekiem wrażliwym. To jednak nie pomaga. Czasem warto zachować zimna krew i bynajmniej nie chodzi o to żeby kogoś zlewać tylko nauczyć się dystansu do tych humorów. Niestety to trudne do wprowadzenia w życie. Dzięki wszystkim za wyrażenie swojego zdania :)