Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamarina

Czy Wasze mamy mają jakieś zainteresowania? Moja zadnych...

Polecane posty

Gość kamarina

Smutne to, ale mam wrażenie, że dla mojej mamy świat poza serialem "Klan", "Tańcem z gwiazdami" i plotkarskimi gazetami nie istnieje. Chciałabym, aby czasem obejrzała jakiś ambitny film, posłuchała dobrej muzyki, czy przeczytała książkę (albo chociaż jakąś gazetę na poziomie). Z nią się nawet pogadać o niczym nie da :( Jak jest u Was?

Gość tak jak moja teściowa
jak bym o niej czytała, do tego wszystkie "1/10", jaka to melodia i w dodatku komentuje, że np jak ktoś wygra 3 samochody to przesada i tak nie powinno być...

Gość kamarina
Kant Dupy- u mnie to samo, nie przyjmuje do siebie ŻADNYCH słów krytyki, albo chociaż delikatnych sugestii... Od razu ryk, płacz i histeria :O

Gość kamarina
U mojej też zawsze śmieszne komentarze, jak ktoś żałośnie zacznie się żalić na wizji, że jest biedny czy ma chore dziecko, to od razu kibicuje żeby wygrał, choćby był tępy i nic nie umiał :O :D

Gość kamarina
Dziś na przykład chciałam pokazać jej kilka ciekawych występów z "Mam Talent"- ale zaczęła się drzeć, że na takie głupoty to ona nie ma czasu, a zaraz TzG leci :O

Gość kamarina
hahahah :D Moja nawet chyba nie liczy na to, że kiedyś się nauczy ;) Dla niej sukcesem było nauczenie się odbierania telefonu komórkowego i wybierania numerów :D Kocham moją mamę najbardziej na świecie, ale mogłaby jakoś wzbogacić swe życie :(

Gość Lateks
wasze matki to mają chyba obywatela przed nazwiskiem - poracha.

Gość kamarina
Lateks, co sugerujesz?

Gość Lateks
że mają zawodówki

Gość kamarina
Ech, no widzisz, tu jest różnica, bo moja mama jest starsza, ale też bardzo ładna jak na swój wiek, jednak z tego co wiem, całe zycie była taka. Ona ciągle powtarza, że jak kobieta wyjdzie za mąż i urodzi dzieci, to nie powinna nigdzie "się szlajać" :O Powiedziała, że jak tylko została mężatką, przestała się spotykać z koleżankami, bo najwazniejszy jest dom...

Gość fdgdsfg
jakie to nie jst oooo ahhin booooooo

Gość kamarina
Lateks- tak, moja mama jest po zawodówce, ale nie uważam, że z tego powodu jest gorsza...

moja łowi ryby,jezdzi na rolkach,nie oglada seriali i nie czyta plotkarskich gazet,jest ładna i zadbana i mozna z nia pogadac na każdy temat:)

Gość kamarina
persymona- no właśnie, zapomniałabym, ogródek :D Jak jest ciepło, to mama wstaje o 5 (!) rano żeby o 6 z kawałkiem już robić w grządkach :D Aż do zmierzchu ;)

No tak. Moja w dodatku wyszukuje w necie egzotyczne roślinki, czyta książki o tym... taka pasja pełną gębą :D

Gość kamarina
Kant Dupy, rozumiemy się ;) Ja mojej ile razy chciałam zafundować wyjście do kina, teatru... Poszła raz, wyciągnięta właściwie na siłę, po awanturach,w Dzień Matki- i była zachwycona! A na sylwestra, mimo iż dostali z ojcem fajną propozycję imprezki u znajomych, woleli zostać w domu i oglądać tv :O

Gość kamarina
persymona, dobrze, że chociaż książki czyta ;) Moja mnóstwo książek na temat hodowli kupiła (niestety żadnych egzotycznych, bo są jej zdaniem "dziwne") ale chyba tylko raz otworzyła każdą z nich, przejrzała obrazki i sru na półkę :D

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ja myslę że bardzo lubi to co robi i nie próbuj jej zmieniac świata

Gość Lateks
po zawodówce czyli mnij ksionszków wincej piwa - poznać nieuka po tym co w telewizji szuka

Gość kokolinka2
Ja rozstałam się z moim facetem i hulaj dusza,robię to co lubię i właśnie szukam ogródka bo naszą działkę on mi zabrał

Gość kamarina
U mnie zawsze to samo, wszytko oszczędza, na siebie szkoda jej kasy, a jakoś na mnie wydaje fortunę (mimo iż ja sama zarabiam na siebie i nie chcę zeby mi cokolwiek kupowała). Jak jej kupuję jakieś markowe perfumy, to w ogóle nie używa bo jej szkoda :O Kiedyś kupiłam jej bardzo dobrą szminkę, parę dni później patrzę, a ona kupiła sobie jakąś u ruskich za dwa złote, bo tamtej jej szkoda uzywac :(

Gość kamarina
Lateks, nie trafiłeś, moja mama nie cierpi alkoholu i nie pije, nie pali ;)

Gość kokolinka2
LATEKS aleS PALNĄŁ JAK ŁYSY WARKOCZEM O BETON

Gość Lateks
chamstwo bez magistra trzeba tępić

Gość kamarina
Dokładnie, moja mama musiała bardzo wcześnie opuścić dom i ciężko pracowała, żeby zarobić na życie... Kiedyś nie było tak jak dziś, że studiować może praktycznie każdy.

Gość z kolei ja mam
wrażenie, że moja mama odżyła jak się wyprowadziłam z domu. Wcześniej tylko książki czytała, a teraz z tatą jeżdżą po Polsce, chodzą na imrezy, grille, spotykają się ze znajomymi, jeżdżą na rowerach. I to jest super :)

Gość moja Mama wymiata
Byłam z wizytą u rodziców. Moja Mam wchodzi do pokoju i pyta brata: "na te zielone smoki to najlepsze jest które zaklęcie?". Pogrywa w sieciówki! :D Prócz tego lubi czytać i interesuje się taksonomią roślin. Dużo spaceruje z psem i spotyka się przy tej okazji ze znajomymi psiarzami. Potrafi dużo takich rzeczy, których ja nie umiem - raz otworzyła mi zacięty zamek w drzwiach... szydełkiem (a ja już rozważałam rozwiązanie siłowe przy pomocy jakichś rozbudowanych w barkach znajomych). Szacun dla mojej Mamy. :)

Muszę przyznać, że mojej mamie daleko do bycia ograniczoną:) Czyta gazety, książki, rozwiązuje mnóstwo krzyżówek, lubi ambitne filmy i programy, można z nią naprawdę o wszystkim pogadać...tylko z komputerem ma trochę kłopotów i bardzo się denerwuje, jak za szybko jej coś chcę pokazać ;) Ale jest kochana...a to wszystko podszyte trwającym rozwodem i różnymi innymi przykrymi sprawami...Podziwiam ją i kocham najbardziej na świecie :)