Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadoma.

FACECI TO CIPY!

Polecane posty

Gość niewiadoma.

nie wiem czy ludzie lubia sobie komplikowac zycie?? chciałam mu dać wszystko, byłam w stanie zrobic dla niego naprawde duzo, kocham go, a on.. pobawił się i teraz się ugania za jakąś laska co ją poznał na dyskotece, ktora na dodatek ma chłopaka.zeby jeszcze sliczna była to bym przezyła bo moze leci na urode ale nie! zaraz zaczniecie pisac ze pewnie ma charakter lepszy odemnie, czy cos..ale on ja zna tydzien niecały..;/ kreci z nią na moich oczach i specjalnie pokazuje jak bardzo ma mnie w dupie.. mieszkam blisko niego i nigdy nie mial czasu zeby do mnie wpasc, a ona k**rwa 30 km przeszło i do niej jedzie.... co ja zrobilam takiego? czasem mysle sobie ze cos musi byc ze mna nie tak..

Gość moje skromne zdanie....
faceci lubia zdobywac, jesli Cie zdobyl, dalas z siebie wszystko, nie pozostalo mu nic do zdobycia postanowil zmienic obiekt zainteresowan, moze nie jest latwa i to go pociaga.... daj sobie spokoj z tym chloptasiem i zajmij sie soba:) i na nastepny raz pamietaj zeby nigdy nie oddawac facetowi wszystkiego bo on to wykorzysta na pewno, ale nigdy nie doceni, a mam pytanie dlugo z nim bylas???? w jakim jestescie wieku jesli mozna wiedziec?

Gość dasddasd
kręci z inną to znaczy że cipa ? nie rozumiem.

Gość niewiadoma.
ale wlasnie ja nie byłam łatwa, bo pisałam ze zrobilabym dla niego duzo, ale jesli chodzi o seks to nie było nic.. nie jestem taka.. razem nie bylismy po prostu krecilismy ze soba dlugo a on nagle cos mu odbiło.... po 19 lat ,mamy