Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Verus

MOJE DZIECKO DUZO SPI..CZY ZA DUZO?

Polecane posty

MAM 2.5 MIESIECZNA CORECZKE-OD PRAWIE POCZATKU PRZESYPIA CALE NOCE.GDY KLADE JA O 21,22 TO BUDZI SIE O 7 RANO.NIE BUDZI SIE NA JEDZENIE ANI NIC.MIMO TO W CIAGU DNIA TEZ BARDZO DUZO SPI.,oczywiscie nie zapominajac jesc co 2,5 godziny,CZY WASZE DZIECIACZKI TEZ TAK MAJA?

Gość mamcia kalinkii
Moja corcia ma teraz 6, 5 mieisiaca.Przez pierwsze dwa miesiace tylko spala i jadla budzila sie co 4 godziny na jedzenie.W nocy jak pozla spac o 20 budzila sie o 24 potem o 4 ranoTylko na jedzono.Po 2 miesiacah zaczela przesypiac cale noce.Ale potym wszystko sie zmienilo.W ciagu dnia robi sobie tylko drzemki 3 razy po 20-30 min.A noc przesypia mi cala tak od 20- 7 rano.

Gość jesli ladnie...
przybiera na wadze - to nie widze problemu . moja odkad skonczyla miesiac to spala mi juz 8 h a jak miala 3 mc - spala 10 h nieprzerwanie .

mój synek też tak miał do końca 3 miesiąca tylko spał i jadł w dzień w nocy jak szedł spać okolo 19, 20 to spal do 5-6 jadł i spał do 10 . od 4 miesiąca najdłuższe przerwy między spamiem to około godzimy i one sie tak wydłużały, teraz ma 17 miesięcy i lubi sobie pospać nawet 4 godziny w dzień, rano wstaje okolo 9 idzie spać oloło 20, ale jak nieśpi to nie siedzi w miejscu, ciągle biega bawi sie:) teraz odpoczywaj i ciesz sie spokojem:) a jeszcze tylko chcialam dodać że to jest normalne jeśli maluch je i odpowiednio przybiera na wadze:)

Gość moja ma
skonczone 4 miesiace i tylko czasem obudzi sie o 24 na jedzonko ( czasem) a kłade ja spac o 20 czasem 21. i spi tak do 6 rano budzi sie je spi do 10.00 bai sie do 12 zajada i spi bo idziemy na spacer czasem podsypia na spacerku . bardzo duzo spi ale jak nie spi to jest ciagle aktywna śmiejemy sie e bedzie z niej mały czort.