Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

St. Bullets Girlfriend

do chichotki25

Polecane posty

Gość wrozbitaa
Tak troszke sie nabralas,ale zobacz ile jest chetnych aby czegos sie dowiedziec o swojej przyszlosci.Dlatego wlasnie ten "przemysl" w zastraszajacym tempie sie rozwija:)I nawet taki skromny mezczyzna jak ja mogl stac sie choc na chwile wrozem :)

Gość wróżbitaa dobry jesteś

Gość wrozbitaa
Bullets jakbym chcial ja wkrecic czy oskubac z kasy to bysmy juz przeszli na korespondencje emailowa i dopelniali formalnosci zwiazanej z zaplata.Sam napisalem Martynie aby nie maszerowala spac bo bedzie sie dzialo:)

Gość wrozbitaa
A zobacz co by sie dzialo gdyby jeszcze ktos z "czarnych" chcial aby mu powrozyc:)Zreszta Ciebie tez szukalem w googlach aby cos znalezc hehehehe Rozesmialem sie okropnie w chwili gdy przeczytalem o tych numerach Ip :)

ale bylam glupia hi hi za malo siedze na cafe i nie wiedzialam,ze widac mail,naprawde sie wkrecilam;)ale takie zycie sorki jesli kogos obrazilam

Gość wrozbitaa
Chichotka troszke sie wkrecilas to fakt ale mowiac szczerze wiekszy powod do zarysowania usmiechu na mojej twarzycce spowodowaly wpisy osob pomaranczowych :) Dobrze ze ja nie pisalem pod swoim czarnym nickiem hehehe

Gość wrozbitaa
Tez sie kiedys wkrecilem w tym miejscu,a ze jestem spod znaku skorpiona to musialem sie troszke zemscic :)Ale tak nie szkodliwie jak sadze.

Gość wrozbitaa
Nie no nie uciekaj tu jest fajnie powiedzialbym ze nawet sympatycznie,to chyba najlepsze forum,ja np.nie udzielam sie zaczernionym nickiem i to mnie ratuje;)

Gość wrozbita800
Wyloguj sie ze swojego Nicka i jak bedziesz dawala odpowiedz to bedziesz mogla wpisac swoj PSEUDONIM :)Tak jak ja teraz jestem wrozbita800

Gość Co ty tutaj wszystkim
takie glupoty wsciskasz (wrozb wieszcz). Jezeli ludzie byliby tacy naiwni to by ci odrazu zaplacili te 25 zlotych. A jednak od poczatku wszyscy wiedzieli, ze to blef. Wiec nie podniecaj sie tak ta swoja madroscia. A tak nawiasem mowiac, nie widze nic zlego w placeniu za wrozbe. To taka usluga jak kazda inna. Oczywiscie pod warunkiem, ze mam do czynienia z osoba kompetentna a nie z naciagaczem. A wierz mi to mozna sprawdzic i dlatego nigdy nie powinno wybierac sie wrozek o ktorych nic sie nie wie. Zawsze nalezy zasiegnac opini innych osob

Gość wrozbitaa
---->Co ty tutaj wszystkim Uwierz mi ze spora czesc spoleczenstwa jest bardzo naiwna i latwa do manipulacji i gdybym podal numer konta oraz by sie wpisaly 2-3 podstawione osoby proszace o wstepna wrozbe i oczywiscie by napisaly ze jestem tym za kogo sie uwazam to juz pod koniec tygodnia moglbym isc na obiad do Wierzynka czy kupic sobie nowy flakon perfum Creed

Gość wrozbitaa
Bullets ale to nie ulega watpliwosci ze Jestes inteligentna,tylko troche za wczesnie zepsulas zabawe hehehe Nie moglas sie wstrzymac jakies 30 minut i tak jak widze nie spisz.