Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 32kebraks

Kto z Was jest samotny?

Polecane posty

Gość 32kebraks

Ale tak naprawdę, kto jest po nieudanym związku, czego można szukać na czacie, wsparcia? przyjaciół? czy jest ktoś kto w głębi duszy liczy na znalezienie tu drugiej połówki?

Gość sporo takich osób
już się nawet o tym pisać nie chce. Z moich doświadczeń - internet jest nieskuteczny.

Gość ona ładna
tez jestem samotna :( poznałam kogos przez internet, kontakt super ale ten ktos cos ukrywal, czasem zamydlal nie podało mi sie to. chyba jestem skazana na samotnosc :(

Gość słodziutkaa
ja jestem po fatalnym zauroczeniu:(

Gość sasetka 1988
Ja poznalam mojego chłopaka przez internet...nie wierzylam w milosc, za badzo sie zawiodlam a tu zjawil sie on, co prawda jest z mojego miasta ale nie widywalismy sie jakos za czesto przelotne spojrzenia, az nagle dowiedzialam sie ze pasjonuje sie tym co ja wiez postanowilam zagadac.Gadalismy z 2 miesiace na gg, bez zadbego spotkania, az w koncu kiedys wyskoczylismy na piwo.... i od tamtej proy jestesmy niemalze nierozlaczni...kochamy sie:):):)

Gość ona ładna
mówią, że faceci sa wzrokowcami... nie uwazam sie za brzydka ani głupią, bardzo lubie rozmawiac na rozne rzeczy, poznawac, śmiać się, przytulać.... co to za świat....

Gość less than 3 fat
Co to znaczy "poważna samotność"?

Tzn. że nie chodzi mi o to tylko że nie mam dziewczyny. Chodzi mi też o to że nie mam do kogo się zwrócić, że nie mam z kim porozmawiać, że mam takie dni w których nie odzywam się słowem bo nie mam do kogo. Po prostu od paru lat jest teoretycznie sam. Teraz jest jeszcze gorzej bo wyjechałem do innego miasta żeby podjąć pracę i studiować no i sytuacja się pogorszyła znacznie. Bo już czasami w głowę dostaje z tej samotności.

Gość Provocator
W związku też można być samotnym - to chyba nawet gorsze...

🖐️ ona ładna - są wzrokowcami, ale urody tez sa różne typy ;) bez foto to nigdy nie wiadomo, a tak naprawdę to nawet 10ciu.. :D

Gość on_do_niej
mam podobnie ale dlatego ze wyjechałem daleko :(( niby duzo ludzi ale samotny

kiedys poznawalo sie ludzi w klubach. jescze dawniej przez rodzicow i ich znajomych, a teraz via net. takie czasy. to ze ludzie sa samotni nie wynika z braku miejsc i sposobu do poznawania sie tylko ze zmiany osobowosci. z wiekszego skupienia na sobie i zaspokajaniu wlasnych potrzeb niz na wspolnym zyciu ktore polega na kompromisie i wyrzeczeniu.