Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jewiojiowehj

Uwazam ze latwiej trafic w totka szostke niz znalesc sobie dziewczyne

Polecane posty

Gość jewiojiowehj

w dzisiejszych czasach. Takie jest moje zdanie i nie zartuje

Gość fifek23
ja tak mysle o facetach

Gość akumulator
No, jak się jest dupą totalną to lepiej zająć się totkiem.

Gość jewiojiowehj
gorzej. jestem redtubowym stoolejarzem

Gość Matrycha
O, widze, ze BNB wiecznie zywy. Witam! :D

Gość w takim razie wygraj dla mnie
szóstkę w lotka, a ja znajdę Ci fajną dziewczynę :classic_cool: 🖐️

Gość Matrycha
Lenin? Racja :classic_cool: Ty jesteś wiecznie beznadziejny. I za to Cię kochamy :*

Gość wszyscy jestescie tacy madrzy
a kazdy z was siedzi tu dlatego ze w realu jest jedna wielka dupa nieudacznikiem i nie ma dziewczyny/chlopaka a do tego jestescie tacy zaklamani ze kolesia zjezdzacie tylko dlatego ze napisal cala prawde. Ja uwazam tak samo jak autor, latwiej srajac w lesie znalesc 24 karatowy 10 kg samorodek niz zdobyc dziewczyne. I mozecie mnie wysmiac ale taka jest prawda

Gość wszyscy jestescie tacy madrzy
i mam w dupie wasze zdanie na ten temat. Ja wiem swoje

Gość Matrycha
No i znowu. Zawsze jak przeleję na klawiaturę swoje uwielbienie dla BNB on znika :/

Gość Martycha
O, jesteś :D

Gość mumia z papieru
Ale zawsze jakaś dziewczyna. Autor nie pisał, ze to ma byc ladna dziewczyna.

Gość jjjjjjjjjjjaaaaaaammmmmmmm
troche tu prawdy ale prostactwem jednak zajechalo :o Ale w sumie to prawda kiedys jeszcze z 10 lat temu ludzie jakos normalnie dobierali sie w pary i nie bylo problemu KAZDY kogos znalazl a teraz W WIEKSZOSCI laskom sie w d. poprzewracalo kazda chce miec brada pitta, wyzej sra niz dupe ma. Ale to oznaki wlasnie nowego pokoenia, pokolenia Vivy MTV, KFC, klubow dyskotek i innych dupereli. Sami jestesmy sobei winni..

Gość Mamrota mam
A kazdy facet chce miec modelkę z niedowagą i cipką dwunastolatki. Sami jesteście sobie winni

A wszystkiemu winna jest telewizja!, która wykreowała taki wizerunek mężczyzny i kobiety, że dla wielu jest niedościgniony.Laski zrobiły się pyskate bo myślą, że jak nie są już dziewicami i się podmalują to są jak gwiazdy telewizji..

Gość no to niezle
powinienes temat raczej nazwac "....niz znalezc milosc" jakakolwiek zawsze znajdziesz tak samo z facetami ale co to bedzie to juz inna sprawa... 🖐️

Mamrota mam: Ale chrzanisz.Po prostu zadbaną kobietę, która zachowuje się jak kobieta i ma w sobie coś uroczego.Waga lekko za duża czy za mała nikogo nie obchodzi.Wiadomo, że takie skrajne przypadki gdy kobieta wygląda jak szkielet albo jak mamut w wieku 15 , 16 i więcej nie są brane przez facetów pod uwagę.

Gość mówicie tutaj o ładnych laskac
jest cala masa mniej urodziwych dziewczyn którym jeszcze palna nie odbila, ale nimi to niełaska sie zainteresowac. Bo teraz kazdy facet chce mieć modelkę przy boku.

Najbardziej denerwuje gdy właśnie, kobieta jest "panisusią" niedostępną.Bo kobietą 21 wieku nie zależy na prawdziwej miłości tylko na kasie i prezencji.Kiedyś to kobiety zabiegały o miłość, dziś faceci muszą się prosić..

"ostu zadbaną kobietę, która zachowuje się jak kobieta i ma w sobie coś uroczego.Waga lekko za duża czy za mała nikogo nie obchodzi.Wiadomo, że takie skrajne przypadki gdy kobieta wygląda jak szkielet albo jak mamut " to chyba nie jest też specjalnie trudne do spełnienia 🖐️ "wiecznie beznadziejny. " \superrrrrrrrrrrrr

Gość no to niezle
czemu niedostepna??moze jestes po prostu nie w jej typie. ja tez nie jestem mila dla kazdego kto tylko do mnie zagada moze to dlatego jestes singlem hehe 🖐️

Gość tylko tych paniuś się...
trzeba prosić. Te zwykłe dziewczyny są... zwykłe :) Ale ich nikt nawet nie chce raz poprosić.

Gość Jestemm nad wrazeniem
dobrze mowi, swiat stanal na glowie a za nim w tym momencie rowniez robia to faceci zeby tylko przypodobac sie laskom, stroja sie jak kobiety, zajmuja sie swoim cialem jak homozboki, byleby tylko znalezc aprobate u plci przeciwnej. Dawna rola zaradnego meskiego "male" zeszla na plan dalszy, teraz licza sie piekne wloski, sliczna buzka nabalsamowane cialko, wyrzezbiony tyleczek, podpompowany bicepsik. Widzimy konkurs pieknosci w wykonaniu facetow a w jury zycia siedza obecnie nadasane, wiecznie niezaspokojone kobiety ktorym nawet jakbys na napletku kankan zatanczyl a ze swojej moszny uszyl ciepluchne bambosze to i tak by bylo malo

Gość ech..... westchne sobie
Nie ma zwykłych panienek, które ciekawie się ubierają. To są lachony.