Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jewiojiowehj

Uwazam ze latwiej trafic w totka szostke niz znalesc sobie dziewczyne

Polecane posty

Dokładnie, zmieniły się wartości.Nawet moja koleżanka mówi, że nie trzyma się z koleżankami bo dzisiejsze dziewczyny są tak głupie i puste, że woli trzymać z chłopakami.Pozdro dla tych normalnych kobietek

Gość A jaki ty masz
pomysł na siebie?

Gość no to niezle
ja jestem zwykla :) ale mam tez wymagania ...:O ze dziewczyny sa glupie i puste - szczegolnie w Polsce, taka glupia moda jak one wygladaja, to sie zgadza...wlasnie jak lachony ale nie zgodze sie,ze faceci staja na glowie,zeby sie dziewczynom przypodobac... to sie w ogole nie zgadza.mam wrazenie ,ze teraz faceci tylko czekaja ,az dziewczyny zaczna sie o nich starac. co mi sie w ogole nie podoba mieszkam za granica a tu to zjawisko jest jeszcze gorsze :(nie mozna nikogo poznac, jedyne co to chyba przez internet...

Gość Karuzela bez krzesełek
"Kalosze, wiejska czapka z daszkiem i uczestnictwo w konkursie na najdłuższy rzut widłami.." To ja na Ciebie lece :D Tymi widłami, niczym strzalom amora trafiłeś w me serce.

Gość Karuzela bez krzesełek
No i co marudzicie, że dziewczyn nie ma. Wystarczy tylko troche poszukać ;)

Gość philiputek
tak obserwuję, że wiele kobiet nawet nie chce być podrywanych i nie robią nic aby zwrócono uwagę , roztyte do potęgi dwunastej i objadają się czipsami i czekoladami chwalą się że żadnemu nie dadzą szansy , są przy tym złośliwe i kąsające , czym większą porażkę odnosi kobieta to jeszcze więcej kebabów spożywa przed wieczorem i zadowolona z siebie idzie spać z tłustymi włosami i tłustym dupskiem - uparła się że będzie wyglądać jak PASZTET i żaden jej nie dotknie , ulubionym jej sportem jest leżenie i aby nie robić nic , coś mają z Kiepskiego z TV , mają chwilowe olśnienie te PASZTETY , gdy ktoś zaprasza na grilla i w duchu sobie myśli, żeby nie żreć aż tyle ale jak tu nie zjeść 20 skrzydełek i kaszanki na grillu ? Ale to jest FAKT , dziesiejszy facet nie ma w czym i gdzie wybierać , albo trafia na anoreksję albo na PASZTETA , inne i normalne kobiety już dawno są zajęte :(