Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na serio pytam

Jak to jest z dużymi penisami, lepsze niż małe/średnie, czy nie?

Polecane posty

Gość na serio pytam

Tak jak w temacie... Spotykam się z jednym cudownym mężczyzną... na razie tylko się całujemy i przytulamy, ale pewnie już niedługo :P W każdym razie w międzyczasie wymacałam coś baaardzo imponującego 8| I nie wiem jak mam się nastawić :P Jakieś super doznania, czy raczej ostrożny seksik żeby się nie uszkodzić? Jakie macie doświadczenie?

Gość 898989
najlepsze sa srednie:))

Gość 898989
dla mnie tak od 10 do 18max:-D

Gość 898989
to chyba dobrze dla was:-P

Gość na serio pytam
No dobrze... średnie są najlepsze :P Ale co z dużymi??

Gość 898989
oj jak juz taki okaz sie trafi tojakos radzic sobie tez trzeba by bylo...:-)

Gość na serio pytam
aaa :) W ogóle, to się spodziewałam czegoś zupełnie niedużego zanim się przekonałam jak jest naprawdę... Moj Mężczyzna znacznie podwyższa średnią dla tzw. "południowców" ;P

Gość lubie ssacccc
jak jest dobrze rozgrzana i nawilzona i pod odpowiednim katem to kazdy rozmiar jest dobry

Gość na serio pytam
jak się popieści, to się zmieści :P:P:P I nic nie musi być "rozjechane"... poza tym to może być całkiem praktyczne życiowo... kobiety jak juz dzieci urodzą nie są tak wąskie jak przed porodem :P Także to dobry materiał na męża :D

Gość na serio pytam
hmmm... wygląda na to, że takie "okazy" to rzadkość :P nikt nie ma osobistych doświadczeń z dużymi??!!

Gość lubie ssaccc
dokladnie musisz sie wyluzowac a on powinien zrobic reszte

Gość lubie ssaccc
ja mialam i mam i tak jak pisaslam jak tak zrobicie to bedzie git

Gość fr0n3k
Do tych co twierdzą że kobieta po urodzeniu dziecka ma rozjechaną... a co to ma do długości ?? raczej chyba szerokość ma znaczenie a nie długość - bo możesz mieć 30 sm a za cholere laski nie zadowolisz bo z kabanosem to nic nie podziałasz

Gość jeden rozsądny
Dzieciaki poczytajcie najpierw literature fachową, i dopiero sie wypowiadajcie. Z natury jest tak że większośc par jest dopasowana pod względem fizycznym. Więc czy mas 10 czy 17cm to dla Ciebie bez różnicy, no chyba że sie nie kocha, to wtedy nic nie pomoże. A pochwa jest elastyczna i nawet po porodzie wraca do swoich normalnych wymiarów - więc nie piszcie bajek.

Gość Ewciaa25
Duże penisy podnoszą tylko ego facetów. Dla kobiet optymalna wielkość co wynika z wielu wpisow chocby na tym fotum to 15 cm. Z wiekszymi są tylko problemy, bol itp

Gość moje doswiadczenie...
byłam z takim, co miał dużego ale nie bardzo wiedział, co z tym zrobić. :( nie uznawał gry wstępnej tylko od razu zaczynał seks. skończyłam z nim bo zadawał mi ból nic więcej przyjemnego w tym nie było. więc jeżeli mężczyzna chwali się długością, a nie potrafi zrozumieć, że gra wstępna to podstawa, raczej niech da sobie go uciąć niż ma męczyć niewinne kobiety ;) teraz jestem z facetem, który przytula mnie i pieści przed stosunkiem i jest bosko! tylko z takimi dziewczyny bądźcie!