Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozwolic czy nie

jestem zabezpieczona?

Polecane posty

Gość pozwolic czy nie

cześc, w sobotę zaczełam brać kolejne opakowanie tabletek anty (oczywiscie po 7dniowej przerwie, sobota była 8dniem czyli wtedy przyjełam pierwszą tabletkę z nowego opakowania) w te samą sobotę kochałam się z chłopakiem, jestem zabezpieczona? I kolejne pytanie, czy moge mu pozwolić skończyc w sobie? Czy jestem zabezpieczona nawet jak facet wyjdzie ze mnie sekunde przed wytryskiem? Dziękuję serdecznie za odpowiedzi i pozdrawiam.

Gość proszę proszę proszę
proszę o odp :(

Gość _Misiek_
Jesli wyjdzie wczesniej to jesteś zabezpieczona. Tylko poco te prochy? Czy chcesz wyglądać w przyszłości jak ... Barbamama. Wyrzuc to świństwo. 100% zabezpieczeniem jest prezerwatywa. Uzywając prezerwatywę możesz pozwolić skończyć w sobie. Poco się truć chemią ?

Gość co za głęby
do cholery czytać nie umiesz? przeczytaj ulotkę!!! Co kilka dni podobne pytanie, a wszystko jest w ulotce lub internecie:O

_Misiek_ co za bzdury piszesz! A później pojawiają sie tu gówniary i pytają przerażone czy są w ciąży bo coś tam... Autorko, ulotka, przeczytaj ulotkę. Łyknęłaś całe opakowanie i nie wiesz jak to działa? Jesteś zabezpieczona już od pierwszej tabletki pierwszego opakowania. Dzięki tabsom twój chłopak MOŻE w Tobie kończyć bez ryzyka zaciążenia. O ile bierzesz pigułki wg wskazań, ale cholera Cię wie, skoro nie czytałaś ulotki...