Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

on chrapie jak borsuk. calkiem niewykluczone, ze zaczniemy spac osobno.

Polecane posty

Gość
ucielo:o no, taki oto mam aktualnie problem. Generalnie nie dzialaja zadne psikacze, krople ani inne pileczki do tenisa. Czy to oznacza, ze pora juz kupic sobie materac?! 😭

Gość
czyli nikt nie ma podobnego problemu, tak?:o cale zycie pod gore:o

Mój też chrapie.Postaraj się żeby nie pił alkoholu przed snem i nie palił,jeśli ma chore zatoki to musi je wyleczyć.Powinien przestać chrapać chyba że problem leży głębiej.

Gość
Lepsza - nieglupie, to mialoby sens:classic_cool: nie pali, nie pije przed snem, a i tak chrapie:o trudno, bedzie kimac na podlodze;)

Gość zdzirowaty chrapiący
Całe zycie chrapię.czy to moja wina.? Jak dzieci były małe nie było mocno dolegliwa ta przypadłość.Teraz na starość musimy spać osobno,gdyż nie zasnęłaby połowica przy mnie.:D

Gość
zdzirowaty - no wlasnie:o najgorsze jest to, ze kiedys to sie chociaz kontrolowal, jakos panowal nad swoim snem, kiedy zaczynal chrapac, przebudzal sie od razu. a teraz dno, wprawdzie nie chrapie co noc, ale jak juz - jest nie do wytrzymania😭

Gość moj tez nie pali i nie pije
w ogole, nie tylko przed snem. A chrapie strasznie... Spimy osobno, juz od dawna. Nie potrafie zasnac przy nim :(

Gość Jak zacznie chrapać
Zdzirko staraj sie przewrócić go na prawy bok.Wynik ucisku na serce na lewym boku.Połowica stale tak ze mną robiła a posłusznie się przewracałem i nieswiadom tego byłem.Przewracaj perswazją łagodną w tym śpiącym błogostanie osoba nic nie poczuje i będzie wyspana.Gorzej z tobą.:P

moj chrapie co noc, jak go szturchalam i prosilam zeby przestal (jescze jak spalismy razem) to przez sen mowil "cicho badz, spie" :classic_cool:

Gość
czizas, moze trzeba zaczac zbierac kase na operacje?? Pewnie im opada podniebienie miekkie😭

owszem przewraca sie. ale po niedlugim czasie spowrotem na wznak... I znow pobudka. Nie budza mnie inne halasy w nocy ale chrapanie zawsze, nigdy nie przywyklam :( :O

Gość edrewr43244
A co nas obchodzi twoje prywatne życie intymne? Wszystko musisz wywlekać i informować nieznajome osoby, co się dzieje u Ciebie w domu. :O

Gość
zdzirowaty - robie tak:D kiedys kopalam i szturchalam jak kolezanka wyzej, to sie wkurzal. potem sam staral sie spac na boku - nie chrapal wcale. a teraz juz twierdzi, ze tak czy inaczej jest zle, wiec mu wszystko jedno - i spi nawet na plecach (zgrozo!). dzis spalam 2godziny. Malo tego, jeszcze mi powiedzial, ze zamiast spac, to ja nasluchuje co on robi we snie i to moja wina, ze nie moglam spac:o:D

To nie wiem.Mój był u lekarza i tak mu powiedział koniec z paleniem i piciem a i jeszcze okazało się że ma niedoleczone zatoki,więc teraz leczy te zatoki.Słyszałam że chrapanie też jest spowodowane krzywą przegrodą nosową i wtedy potrzebna jest operacja.

Gość
edr - jak cie nie interesuje to nie czytaj i idz do szkoly bo sie spoznisz na 3cia lekcje😴

A te plasterki na nos.spraye,jakieś kropelki,listki nic nie dają szkoda kasy wydawać.Są dwa wyjścia albo spać w drugim pokoju albo(jak już ktoś tu podał)zmienić faceta.

Gość
Asia- ja wierze, ze jak kaze mu spac na podlodze kilka nocy w koncu zmieknie i tak jak dawniej - zacznie sie znowu kontrolowac:D

Gość dsdwew23423123123
psychiczna kafezdzira (kafezdzira@o2.pl) edr - jak cie nie interesuje to nie czytaj i idz do szkoly bo sie spoznisz na 3cia lekcje Zapewne wzniosłaś się na wyżyny swojego intelektu? Czyżbyś dziś była w szczytowej formie? Co za elokwencja i błyskotliwa riposta!!! Tyle, że ja szkołę skończyłem ze 20 lat temu :O Nie interesują mnie twoje problemy i nie musisz zaśmiecać tematu nowymi topikami.

Gość
😴 wyladuj wiec swoje frustracje pod biurkiem, z tego co sie orientuje to najlepszy sposob dla stulejarzy🖐️

dsdwew23423123123-nie zaśmiecać tematu nowymi topikami?..dziwna wypowiedz...bo topic to, po angielsku temat wiec nie wiem co ty rozumiesz przez to żeby tematu nie zaśmiecać nowymi tematami...

Gość dwerewdewqqw2342132312
psychiczna kafezdzira wyladuj wiec swoje frustracje pod biurkiem, z tego co sie orientuje to najlepszy sposob dla stulejarzy Inteligencją nie grzeszysz. Polotem zresztą, także.

Gość
1. jak na kogos, kto skonczyl swa edukacje 20 lat temu twoja inteligencja jest jednak mniej imponujaca od mojej. 2. jak na kogos, kto skonczyl swa edukacje 20 lat temu i siedzi na babskim forum dopiertalajac sie do mnie, jestes bardziej zalosny ode mnie, jarka i pozdro600 razem wzietych. 3. generalnie jestes za cienki w uszach wiec nie mow juz nic do mnie, dedykuje ci mila piosnke na reszte dnia: http://www.youtube.com/watch?v=6rnJosYUAQo 🖐️😘

Gość Lateks
grunt że nie chrapie odbytem

Gość dewderwe434312
psychiczna kafezdzira (kafezdzira@o2.pl) 1. jak na kogos, kto skonczyl swa edukacje 20 lat temu twoja inteligencja jest jednak mniej imponujaca od mojej. 2. jak na kogos, kto skonczyl swa edukacje 20 lat temu i siedzi na babskim forum dopiertalajac sie do mnie, jestes bardziej zalosny ode mnie, jarka i pozdro600 razem wzietych. 3. generalnie jestes za cienki w uszach To jest twoje zdanie, a ponieważ jesteś ograniczona umysłowo, to twoje wymysły nie mają rzadnego znaczenia. Piosenki sobie dedykuj na wieczorkach zapoznawczych dla nudziarzy :O