Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ngjhfjgh

kto ma zimno w pracy?

Polecane posty

Gość fhufhg
no kużwa nie palą bo okres grzewczy od 15 a tu cholera piiżdziejewo

Gość gość
Ja mialam jak pracowalam w sklepie odziezowym bylo bardzo zimno

Gość ile masz stopni
bo ja w domu jeszcze tez nie pale (przez chytrosc)

Gość gość
u mnie w sklepie bylo tak zimno ze w kurtkach czasem siedzialysmy :)

W komunie sie zatrzymałyście, ze gadacie o jakimś okresie grzewczym? Teraz każdy sam sobie ustala, kiedy grzeje (nawet spółdzielnie - wystarczy, ze wyślą pismo do firmy ciepłowniczej i na drugi dzień mają ciepłe kaloryfery) U mnie w bloku już ciepło a w firmie - oczywiście przez chytrość szefa - zimno

Gość moy park
a ja mam 5 stopni przez cały rok, bo pracuje w fabryce mięsa. Ktoś mnie przebije ??

a u mnie jest az za goraco ale jak pracowalam w poprzedniej firmie i padlo ogrzewanie to 2 tygodnie w kurtkach siedzielismy

U nas dopiero dzisiaj włączyli ciepłą klimatyzacje... Nie rozumiem ich działania, przez 2 miesiące ich prosiliśmy o wyłączenie ochładzania!!! Mimo iż w budynku było lodowato oni jeszcze włączyli chłodzenie... lol.

Włączyli nam ciepłą klime dopiero jak kierowniczka opier*** wyższe sfery że będą sobie szukać nowych pracowników jak cała kadra pójdzie na lekarskie przez grypę

Gość jaj mam piękny wypizd
a najgorsze jest to że to dopiero początek 😭 , za miesiąc , dwa to będzie sajgon :O

Gość kaktuska
u mnie też zimno, na dodatek muszę czasem wejść do chłodni :(

Gość Lateks
u mnie stary by się prędzej zesrał niż włączył ogrzewanie zresztą komputery ogrzewają

Gość kafeteryjka szczecińska
ja mam ciepło, chociaż jak spojrzę za okno to mnie dreszcz przechodzi: http://www.domoklik.pl/kalejdoskop/1156/mala-czarna-na-22-pietrze-najwyzszego-budynku-w-miescie-wstap-do-cafe-22-w-szczecinie-.html tyle nieba widać, chmury, zimny deszcz... jakbym jeszcze miała mieć zimno na sali, to chyba bym zwariowała, nienawidzę jesieni!

Gość cold as ice
ehhh... niestety ja też... o ironio reklamuję gorącą egzotykę i wczasy w tropikach... ciepło w pracy to moim zdaniem podstawowe minimum, a spędzając 8 godz w kurtce i grubym swetrze, pisząc w rękawiczkach z czerwonym nosem ma się wrażenie ze jest to szczyt luksusu... krioterapia za free... mam nadzieję że każdy z szefów-chytrusów kiedyś znajdzie się w takiej sytuacji bez wyjścia i sam na własnej skórze spróbuje jakie to uczucie... Gorące pozdrowienia dla zmarzniętych!