Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyzia518

dziwna znajomosc łaczy nas tylko sex

Polecane posty

Gość dyzia518

Mam pewnien problem aczkolwiek od 3 miesiecy spotykam sie ze wspanialym facetem, niczego mu nie brakuje jest przystojny, komunikatywny, pracowity, samodzielny i jak na swoj wiek bardzo dojrzały,poprostu jestem nim zachwycona i zauroczona.... poznalismy sie dos nietypowo bo na imprezie u naszych wspolnych znajomych ale nigdy wczesniej sie nie widzielismy... i tak po tej imprezie wyladowałam w jego mieszkaniu wiadomo jak sie to skonczylo... wymienilismy sie numerami i dowidzenia... odedzwal sie po kilku dniach tak jak obiecywał umowilismy sie na spotkanie ale nie wypalilo bo cosmu wypadlo, ale kilka dni pozniej udalo namsie spotkac troche pogadalismy i znowu skonczylo sie na uprawianiu sexu tym razem w aucie po wszystkim odwiozl mniepod dom.spotykamy sie raz na tydzien za kazdym razem kochamy sie troche porozmawiamy i rozchodzimy sie widujemy sie glonie u niego nie mieszka sam ale kochamy sie naet wtedy gdy jego mama jest obok w pokoju on nie chce do mnie przyjezdzac wpadatylko wtedy gdy u mnie nikogo nie ma....kiedys zmeczylo mnie to i wylaczylam na dluzszy czas telefon nie odzywalam sie do niego on wydzwanialdomojej przyjaciolki wypytywal co sie ze mna dzieje.... myslalamze mu zalezy ze cos domnie czuje.... chociaz nigdy nie wymowil mojego imienia... ostatnio gdy po sexie rozmawialismy zapytalam jak to z nami jest co dalej robimy z naszaznajomoscia a ona zapytal czego oczekuje czy nie podoba mi sie tak jak jest teraz, wkoncu powiedzial ze narazie niech zostanie tak jak jest ze potem sie zobaczy bo jak narzaie jest ok wiec nie ma sensu tego zmieniac zeby sie nic nie popsulo powiedzial takze ze mieszkamy za daleko od siebie ze on pracuje ja studiujie wiec nie bedzie czasu by sie spotykac czesciej... co zrobic? brnac dalej w ta dziwna znajomosc? czy tez sie wycofac? a moze z czasem wyjdzie z tego cos dobrego? moze kiedys bedziemy formanie razem?

a uważasz, ze facet zwiąże sie z osobą, która od razu wskauje mu po imprezie do łózka? moze pomysleć ze pójdziesz z każdym. moze jest mu dobrze tak jak jest, tzn. ma ciebie kiedy mu sie zachce. gdyby mu zależało to czesciej chciałby sie widywac i chocby na godzinke ale czas by znalazł. facet musi sie postarac wtedy bardziej sie cieszy tym co zdobył. dostał ciebie na tacy to o co ma zabiegac?

a uważasz, ze facet zwiąże sie z osobą, która od razu wskauje mu po imprezie do łózka? moze pomysleć ze pójdziesz z każdym. moze jest mu dobrze tak jak jest, tzn. ma ciebie kiedy mu sie zachce. gdyby mu zależało to czesciej chciałby sie widywac i chocby na godzinke ale czas by znalazł. facet musi sie postarac wtedy bardziej sie cieszy tym co zdobył. dostał ciebie na tacy to o co ma zabiegac?

Gość gfhfgh
o co ci dziewczyno chodzi? pieprzysz sie z fajnym facetem.. malo ci? daj se luz, skoro on nie chce zwiazku to nie naciskaj! a przynajmniej masz z kim uprawiac sex.. to zawsze lepsze niz samotnosc, pamietaj!

Gość klopp
Tak z ciekawosci, dobre masz samopoczucie rozkladaja sie przed facetem przy pierwszym spotkaniu? Fascynuje mnie stan umyslu dupodajek, dlatego pytam, z gory dzieki za odpowiedz:D

Gość no co wy pieprzycie
dziewczyna pyta bo jej glupio zwyczajnie. mam wrazenie, ze ona chce stalego zwiazku, a on raczej nie. ale w koncu seksili wspolnie, wiec nie zrzucaj burku jeden z drugim calej winy na dziewczyne. to sie zdarza, a tak naprawde, zaden facet nie jest swiety, i dobrze o tym wiecie! do autorki-> przerwij te znajomosc jesli sie jeszcze nie zaangazowalas, chociaz mnie sie zdaje, ze juz cos do niego czujesz. lepiej zrobic to teraz bo on nigdy nie zadeklaruje ci stalego zwiazku, a ty bedziesz cierpiala. z tego co napisalas, wyglada, ze jestes madra dziewczyna, i sadze, zze podejmiesz odpowiednia decyzje. ja radze, zostaw go. a ty musisz wiedziec na czym ci zalezy; czy na potajemnych spotkaniach do konca zycia, czy tez na trwalym, zbudowanym na mocnych fundamentach zwiazku.

Gość do klopa
a nie fascynuje cie chuju jebany jak zaciągasz dziewczynę do łóżka i obiecujesz jej złote góry, tylko po to żeby się z tobą pieprzyła ??????!!!!!nie cierpie takich hipokrytów, zarzucasz dziewczynie dupodajstwo, a jak nazwac to, co ty robisz z innymi dziewczynami, skurwysynu?????????!!!!!!!!!!!! :classic_cool:

Gość dyzia518
daroalibyscie sobie porownywanie mnie do kurwy czy tez łatwej dziewczyny.... nie prookowałam go ani tez samanie wskoczyłam mu do łuzka. oboje mielismy na to ochota wiec stało sie.. i nie chciałam sie dowiedziec czy dobrzerobiłamidac z nim za pierwszym razem dołuzka, ale czy według was nasza znajomosc ma jakies szanse przetrania pod inna postacia mam na mysli zwiazek... A takie nazywanie kobiet łatymi naprawde cholernie mnie denerwuje przeciez w was facetach takze lezy ina i według mnie wiekjsza to własnie wy wiekszosci przypadkow nalegacie na sex i zaciagacie laski do łuzka i wy co nie jestescie łatwi? nie jestescie "meskimi dzikwami"? slinicie sie na widok pierwszej lepszej bardziej rozebraniej niz ubranej blondynki....kobieta zazwyczaj idzie doluzka z kims kto wydaje jej sie kims rokujacym na przyszłosc a wy mozecie zrobic to z kazda byle tylko zaspokoic swoje potrzeby... kto tu jest łatwy kto jest szmata? WY FACECI!

Takie 'niezobowiązujące' widywanie się czy spotykanie się kończy zawsze katastrofą. Któraś ze stron będzie chciała a któraś albo nie albo będzie się bała. Przerabiałem to i właśnie tkwię w zgliszczach czegoś co mogłoby być znakimitym związkem ale nie będzie bo to spieprzyłem i teraz już się nie da uratować.

Gość donnek
dziwka z ciebie i tyle

Gość 1111111111
twoja stara dziwka donek bucu

Gość eronixzka
dajsobie spokuj zakoncz ta znajomosc

Gość Heniek35
Odradzam zdecydowanie dalszą znajomość. Dla Ciebie tylko kłopoty w przyszłości.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Hej skarbeńku, jestem Milena z http://sextelefon.ovh/ (mój profil jest drugi od góry) chcesz spełnić swoje fantazje to wal śmiało, zrobimy to po cichu lub będę jęczała ile wlezie, czekam na twojego olbrzyma, moja pusia już otwarta dla Ciebie, czekam kochanie.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on myśli, co czuje, czy będziecie razem, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna.Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
laski z imprez nie nadają się na partnerki.