Gość zuza3232 Napisano Październik 5, 2009 Dziewczyny Kochane,chciałabym sobie przedłużyć paznokcie,swoje mam w całkiem dobrym stanie,jednak chciałabym zobaczyć,jak to jest z tipsami,tak po prostu... :) Zastanawiam się na jaką metodę się zdecydować,bo jest ich kilka i szczerze powiem dla laika w tych sprawach czytanie na temat na czym,która polega i tak nic nie wnosi.Wiem,że chciałabym,żeby były trwałe,wiecie,jestem mamuśką,więc muszę używać dłoni nie tylko do tego,żeby ładnie wyglądały,ale również do wszystkich czynności domowych,a propos,czy jak ma się tipsy można tak normalnie obierać ziemniaki np? :D I na co zwrócić uwagę,kiedy pójdę do kosmetyczki,w sensie po czym poznać,że nie zniszczy mi paznokci tylko zrobi je tak jak się należy,co jest wyznacznikiem tego,ze kobieta rzeczywiście zna się na rzeczy...? Nie zamierzam zakładać jakiś długaśnych pazurów w stylu Joli Rutowicz,żeby nie było.... :) Doświadczone w temacie niewiasty proszę o rady:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach