Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzyciel z Piekla Rodem

Taką właśnie chciałbym mieć żone!

Polecane posty

Kojarzycie serial "ODWRÓCENI" ?? Blacha, sikora, szybki, kowal itp... ?? a więc żona Blachy w tym serialu (w realu: Małgorzata Foremniak) była po prostu cudowna, w tych czarnych włoskach wyglądała, mega sympatycznie.. ale głównie, charakter! Boże, zakochałem się w jej charakterze w tym filmie.. a scena, kiedy Blacha płacze po stracie kolegi (skalpela) a Mira (Foremniak) podbiega i zaczyna do przytulać, mnie po prostu wzruszyła:))) ja sie pytam.. czy takie kobiety istnieją w prawdziwym życiu?

Gość Daro121
W życiu takie może i istnieją, ale Foremniak na pewno taka nie jest!!! Choc grac potrafi nieźle!

Gość Daro121
ania1311 :-)) - i znowu spotkanie

Daro121 - ;) Marzyciel z Piekla Rodem - a co to za miłość jednostronna? Ona może i go kochała ale on jej wcale 😠 i powiem Ci coś jeszcze - niestety takie naiwne laski co to 'tak kochają że wybaczają' w życiu też się zdażają i zazwyczaj trafiają na padalców którzy świetnie potrafią to wykorzystać :O Ufffff ja się do tych żałośnic nie zaliczam :)

Hahahahahaha :D a to żeś mnie rozbawił :D ps. jak ja jestem chujowa to Ty jaki??? - cipowy??? :D:D

Marzycielu... swiat seriali wkradl sie w twoje zycie- to nie za dobry objaw;))):) ale zycze powodzenia w szukaniu... :D

ania, ja jestem też zajebisty :) predator.. nie moja wina, ze w realu kobiety są takie pojebane i pozostaja tylko marzenia :(

Gość do marzyciela..
ty pewnie też niejedną przeleciałeś, a teraz marzy ci się, żeby kobieta jeszcze ci za to podziękowała, przeprosiła i przytuliła. wzrójesz się na postaciach z filmu ale życie jest zupełnie inne. nie znam żadnej kobiety na ziemi, która wybaczyłaby wielokrotną zdradę i jeszcze łasiła się do takiego skurwiszona. masz nieźle pajacu pojebane pod sufitem! :classic_cool:

Marzycielu.... hmm z takim podejsciem to ja ci nie wróże ,poznania kogoś interesującego... :( Tak więc może i lepiej,że skupiłeś sie na serialach...:)

Tak, to jest smutne! a swoją drogą.. wy macie bardzo wielka tendencje do zdrady, i nawet jezeli kochacie faceta, wydaje wam sie, ze jest super to po paru latach zawsze wam przechodzi.. najzwyklej na swiecie, owy facet wam sie nudzi.. i wtedy jestescie otwarte na nowe 'znajomosci' smutne to.. no ale, tak widocznie mialo byc.. to nie przypadek, ze Ewa zdradzila Boga w ogrodzie Eden!

Gość Bary Loo
Facet ją zdradza, a ona ma być mu oddana (" a nie dawać d... na lewo i prawo"). ?? To on może dawać tu i tam?

Gość PARASOL.
Ja z kolei zakochałem sie w dziewczynie skalpela.. :)