Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtrtrt34

Jak radzić sobie z wybitnym zarozumialcem w pracy?MacieTez kogosTakiego w pracy?

Polecane posty

Gość rtrtrt34

Jest to chodzaca mitomanka.Osoba , ktora wiecznie na ustach nosi swoje imie i je wychwala pod niebiosa, nie lubiana przez innych. Przechwala sie wzystkim począwszy od lat szkolnych, gdzie wspomina , ze nigdy nie dostawała złych ocen, skonczywszy na pierdołach, a we wszystkim ona jest najlepsza.Najpiękniejsza, najlepiej z nas wszystkich pracuje, jest najzdolniejsza.O czym nawet nie omieszkała powiedziec szefowi, z czym akurat sie osmieszyłą, bo szef ja wyśmiał.Mnie cholernie denerwuje, a ze codziennie ja widze w pracy i czasem mamy ze soba kontakt, nie mam pojecia jak mam z nia postepowac.Przytakiwac/czy wrecz przeciwnie/?a moze nie nie mowic?Macie patent na takie samochwały??

Gość rtrtrt34
nie wierze, ze nie macie nikogo takiego nie koniecznie w pracy, ale w ogole w swoim otoczeniu?Jako chyba musicie sobie z ta osoba radzic;)Pozdrawiam

Gość sdsdsaxe
cholera wie, olej ją

tak rozdmuchane ego bierze się z kompleksów jak wiadomo. a z doświadczenia wiem, bo chyba każdy zna takie osoby, że do póki nie znajdzie sobie faceta, który "odkompleksi" taką, to ona się raczej nie zmieni.

wszyscy znają takie egzemplarze Mojej kiedyś powiedziam gdzy wymądrzała się - Pani, mówisz tak mądrze a jam prosta niewiasta... wszyscy ryknęli śmiechem. Innym razem głośno opowiedziałam dowcip parodiując jej afektowany sposób mówienia - Lew zarządził porządki w dżungli - piękne zwierzaki na lewo - mądre na prawo - i na lewej ustawiły się zgrabne antylopy, piękne lamparty, papugi, a po prawej sowy, lisy i inne a po środku siedzi żaba. Lew - a ty czego tutaj - już na miejsce a żaba - nie rozedrę sie i mądra i piękna jestem... Nasza mądralińska jest mała i brzydka. Może chamska byłam ale babsko okrutnie mnie drażniło.

Gość No identyczną
mam w robocie zołzę wredną fałszywą jędzę. Brzydką jak noc

Gość kicia344
Nie wiem czy to regułe, ale czesto te zołzy są czesto brzydkie, a nie odwrotnie bo znam tez brzydkie kobiety czy mezczyzn, ktorzy nie sa zołzami;)czy chamami... ale jesli juz trafi sie jakas zołza, to reguła jest ze jest brzydka