Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intisimi

sczęsliwe juz NIE kochanki ??

Polecane posty

Gość intisimi

Witam !! czy są tu jakieś dziewczyny dla ktorych męż zostawił swoją żonę i teraz są z wami ??

Gość Była kochanka80
Nie wierz w to Koles zwodził i obiecywał mi przez 4lata, że odejdzie od żony..Otrząnełam się jak zobaczyłam ich razem z dzieckiem a on w 2giej ciązy

Gość Była kochanka80
*ona w ciąży

Gość ja35+
witaj. mój tak zrobił. niestety po pół roku stwierdził że go to przerasta i sie wyprowadził - ale nie do żony tylko mieszka sam.. nie wiem co będzie dalaje....

Gość Logitech
Tez w to nie wierze ze facet zostawi zonę dla kochanki.

Gość Logitech
Zresztą po co masz byc tą druga jak mozesz byc pierwsza. Nie lepiej znalezc sobie wolnego faceta?

Gość intisimi
dla mnie zostawił ją - był z nią 15 lat a teraz to ja widze jego wady i to nie ta miłośc co była kiedyś teraz to ja chce go kapnąc :( ehhh

Gość A ja wam opowiem histo..
..rie... Moj wój 3 dni przed smiercia w spitalu przyznał sie cioci do romansu bo bardzo go to meczyło.Miał kochanke przez 20!!!!!!!lat i ta durna baba 20lat czekała az on odejdzie od zony, urodziła mu dzioecko co on tez skrzetnie ukrywał,a że byl bogaty mógł sobie na to pozwolic. Jakis czas pio jego smierci ciotka spotkała się z ta kobieta..Szok rozpacz łzy, oszukiwał je obie obu mowił to samo ale chyba ciotke bardziej skoro nie chciał jej zostawić...

Gość intisimi
niezły ten wuj ehhh biedne te kobiety

Gość Facecik co ma kochanke
Bo kochanki to durne baby, co to potrafią zadowolić się resztkami ze stołu. Jeśli facetowi tak zależy na kochance to nich idzie do żony i uczciwie powie,, żono zakochałem sie w .... i odchodze,, Kochanki są tylko do bzykania na boku....a żony to żony..świętość

Gość intisimi
mój kochaś właśnie tak powiedział żonie choc ja sama nie kazałam mu wybierac wybral mnie ale teraz to ja juz chyba nie chce ehhh

Gość intisimi bo ty jestes
zwykła ku.... i nie zaslugujesz na szczescie- jesli wpiepszyłas sie w zycie i odbilas jakiejs innej meza

Gość intisimi
przepraszam ale kur.. nie jestem pisze wyraznie SAM WYBRAŁ ja go nie stawiałam w takiej sytaucji jak robi to wiekszośc kochanek

Gość ha ha he he
"Facecik co ma kochanke Bo kochanki to durne baby, co to potrafią zadowolić się resztkami ze stołu. Jeśli facetowi tak zależy na kochance to nich idzie do żony i uczciwie powie,, żono zakochałem sie w .... i odchodze,, Kochanki są tylko do bzykania na boku....a żony to żony..świętość" Hy hy hy ciekawe ile osób uwierzyło, że to napradę pisał FACECIK a nie żona jakkiegoś facecika co ma kochankę:-D