Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efefefef

nie umiem sie kochac w pozycji na łyzeczki

Polecane posty

Gość efefefef

nie wiem jak to zrobic partner nie ma do mnie dostepu leze na boku wypinam tyłek o on mowi ze nie wie jak dotrzec tam;/

Gość dżipiesa mu kup

bo ma za krótkiego albo ty masz pupę za bardzo odsadzoną .Spróbuj wygiąć się w kręgosłupie tak żeby cipka była jak najbardziej wypchnięta, a twoje nogi ugięte prawie pod brodę .Następnie niech on ci włoży leżąc właściwie pod kątem prostym do ciebie.Powodzenia

Gość ulkla
Mamy to samo. Chyba penis mojego Miśka jest za krótki do tej pozycji, bo nie sięga :(

Gość cecececec
nie jest krotki ma porzadne 16 cm;/

Gość trzeba ci wsadzić kij od
szczotki i po klopocie

Gość cecececec
to jest forum zeby udzielac rad debilu powyżej ;/ brak mi słow idz do szkoły bo juz lekcje sie zaczely w gimnazjum

Gość nie kochac tylko walić

Ciężko coś doradzić bo nigdy z tym problemu nie mieliśmy. Jest to pozycja gdzie penis za głęboko nie wchodzi, ale dziwne żeby w ogóle nie dosięgał do pochwy. W każdym razie jak macie z tym problem no to wykorzystajcie coś innego. Przecież są setki pozycji do wyboru, w których każdy znajdzie coś dla siebie. Ja tam średnio lubię pozycję na łyżeczki bo kobieta nie ma się za bardzo jak wykazać ;P

Gość sasetka 1988
Wielkośc penisa nie odgrywa dużej roli w tym,musisz maź wypiąć pupę w jego strone albo po prostu sama włoż sobie penisa do pochwy.Podciągnij kolana do góry,na pewno pomoże

nie zgadzam się z tobą bo dużo kobiet w tej pozycji dochodzi orgazmu szczególnie te które umieją pulsowaniem mięśni ud dochodzić ,a patner w tym czasie stymuluje jej piersi

Gość prawdę Ci powiem
ja mam mniejszego bo 13cm, i wchodzę bez problemów, może za słabo wypinasz mu dupkę, albo on podchodzi do Ciebie jak pies do jeża :)

Gość faciooo
Kobieta musi porządnie wypiąć tyłek do tej pozycji. Nie ma znaczenia czy tyłek większy czy mniejszy. Mam penisa "standardowego" (15 cm) i wchodzę w moją kobietę bezproblemowo w tej pozycji.

Gość nóż albo widelec
masz jeszcze do wyboru:P:P:P

Jakiś tam facet wiele kobiet dochodzi do wielokrotnych orgazmów także w innych pozycjach. Mnie to po prostu nie kręci bo dużo bardziej wolę pozycje z głeboką penetracją a po drugie lubię też takie kiedy mogę coś robić w tym samym czasie z partnerem a w tej pozycji muszę się nieźle nawyginać żeby chociaż go dotknąć.

zgadzam się z tobą Kazda kobieta wybiera sobie taką pozycję którą ja najbardziej kręci ,bo niestety wy jesteście pod tym względem bardziej skomplikowane