Gość Malinowe Lody Napisano Październik 5, 2009 Witam. Mam bardzo poważny problem i nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Od maja brałam diane35 i brałam do początku września. Po ostatnim opakowaniu pojawił mi się okres i jako, że nie mialam mozliwosci zakupienia kolejnego opakowania diane35 (pobyt za granicą) to postanowilam zrobic miesiac przerwy i powrócic do przyjemowania tabletek... tylko, ze okres nie pojawia się juz od 3dni... Moze przesadzam, ale chcialabym znowu powrocic do tych tabletek bo dzieki nim mialam bardziej znośną cerę (teraz mam znowu bolesne krosty...) Wspolzylam z chlopakiem podczas przyjmowania ostatniego opakowania. Zastanawiam sie czy nie jestem przypadkiem w ciazy chociaz przyjmowalamregularnie tabletki i bylismy dodatkowo zabezpieczeni. Ginekolog czy moge przyjac diane nawet dzisiaj skoro teoretycznie powinnam miec juz okres?? Dziekuje z góry za pomoc! PS. głupi tytuł tematu zeby zwiekszyc szanse na szybką odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach