Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwa zakochana 25

POZNAŁAM SWOJA WIELKĄ MIŁOŚĆ NA KAFETERII!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Jestem ciekawa czy komuś tez się to przytrafiło;) Przesiadywałam na kafe od jakiegoś tygodnia, ale nie za bardzo się tu wypowiadałam, raczej czytałam innych, pewnego dnia postanowiłam się wypowiedzieć na jednym z topiców, mój Ukochany przybył na niego dzień przede mną:P na Kafe znalazł się kilka dni wcześniej. Od razu przypadł mi do gustu jego styl pisania, wymiana fotek i od razu wiedziałam, że to jest to;) Co śmieszniejsze w realu nie podobali mi się żadni faceci, jestem wymagająca, a on sprostał moim wszystkim wymaganiom:P Uznaję to za przeznaczenie i cud jednocześnie:P więc jeśli pytacie gdzie poznać swoją miłość to sami widzicie, że można wszędzie, nawet na Kafe gdzie 90% ludzi to debile:P a cuda...cuda się jednak zdarzają:P

Gość TA jasne podaj nicka i fote

Gość 1234567.......
a spotkaliście się już realnie ????

Gość AndrzejKulc
kaska to ty? Co ty durna tu wypisujesz ! mowilem ci ze to tylko seks! milosci ci sie zachciewa! oj kaska!

Gość wymysl inne provo bo mdli
i zaraz sie porzygam.....uuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! :P :P :P

:P tak widziałam go w realu:P jesteśmy razem ponad rok;) fotki nie dam bo jest za przystojny na Kafe i pasztety będą się śliniły:p

a jak nie wierzycie to zapytajcie ludzi z topicu "Dla kogo te wakacje są samotne?" oni wam powiedzą:P

Gość A ja poznalem moja milosc
przez kolege. Ktory namowil mnie na wyjazd na ktory nie chcialem jechac, potem na pozyczenie jej paru ksiazek bo ich szukala (oni oboje wtedy zalozyli towarzystwo wspierania sie po nieudanych zwiazkach i smarkali sobie w rekawki). Pozniej sie do niej odezwalem, pogadalismy troche... Przez rok staralem sie ja uwiesc i... w koncu jest MOJA :)

Gość to pewnie ta
OFERMA :P

Gość hahahahahzbzbz
jasne...... spoko, ciekawe, jak dlugo bedzie ta "milosc". hehehehehe, Kaśka?

Gość ciekawe bardzo
Piszę tu od kilku lat, od kilku lat będąc samotną. NA podstawie swojego pojedynczego przypadku nie generalizuj na temat kafeterii, bo to wkurwiające

Gość adadadadada
"więc jeśli pytacie gdzie poznać swoją miłość to sami widzicie, że można wszędzie, nawet na Kafe gdzie 90% ludzi to debile" - no wielkie dzięki :P Ciekawe, czy Twój chłopak wie, że właśnie z takim nastawieniem zaczęłaś z nim pisać :P

Gość ciekawe bardzo
Brzydki Niski Beznadziejny " Piszę tu od kilku lat, od kilku lat będąc samotną. NA podstawie swojego pojedynczego " bo pewnie musisz wykazać inicjatyewę jak koleżanka i zacząć pisac do facetów Po kilku latach wykazywania inicjatywy, kiedy brak efektów, odechciewa się wszystkiego.

Gość ciekawe bardzo
Pewnie masz rację. 🖐️

Gość nie powiem nika
Ja też kocha, dzienki kafeteri :)

Gość marcin32
To dowód na to, że w internecie też można znaleźć miłość. Jeśli Ty również chcesz spróbować to zajrzyj tutaj: http://iduo.pl To internetowe biuro matrymonialne, z którego korzystają tysiące ludzi.