Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RelginaO

chodził ktos do WSTH w tychach? na promocje zdrowia?

Polecane posty

Gość RelginaO

chodzi o licencjat w 1 rok. czy ktos cos o tym wie

Gość WSTH
ile takich szkól jest w polsce ??

Gość Tak ja chodzę
tylże nie na pormocje zdrowa, a dziennikarstwo.. chociaz w indeksie mam wpisane teologia adwentystyczna specjalnosc dziennikarstwo musisz byc po 2 letniej policealnej i naturalnie miec mature zeby robic ten licencjat w rok

Gość reporter__-
to jak to wkoncu jest masz licencjat z teologi ? a nie dziennikarstwa ??

Gość Peterq
po hotelarstwie i turystyce mozna studiować Zarządzanie w turystyce lub Turystyke śródziemnomorską, Po medyczno/kosmetycznych - Promocja zdrowia ze zdrowiem publicznym lub praca socjalną po informatyce, Po reklamie, fotografii, itp - dziennikarstwo (komunikacja medialna lub Fotoreportaż). Z dyskusji widzę że jest wiele nieporozumień w tej sprawie ale to nie są roczne studia tylko po pierwszyn semestrze mozna starac sie o indywidualny tok studiów, Jak sie wcześniej odrobisz to jestes do przodu. Placi sie za rok intensywnych zajęć, potem tylko zaliczenia, praca licencjacka, obrona. Na magisterskie mozna iść dowolnie - od UJ po prywatne uczelnie. To że jest uczelnia prowadzona przez kościół?? A kto niby prowadzi Katolicki Uniwersytet Lubelski? Ta uczelnia też nie figuruje w spisie Ministerstwa szkolnictwa wyzszego bo w tych przypadkach jest odrębna ustawa regulująca utworzenie i dzialanośc. WSTh ma nadzór z USA, działa wg amerykańskich zasad i wydaje dyplomy takie same jak inne szkoły wyższe w PL. Co do turystyki/hotelarstwa polecam Kraków, Lódź, Szczecin lub Gdańsk - ponadto widze że wylacznie w tych miastach prowadzone jest efektywne wspomaganie studiów przez internet (własna platforma moodle). To jest ten sam zarząd prowadzący te wymienione punkty - na ich stronie dowiesz się wiecej niż gdzie indziej, Podaję: www.wsth.eu

Gość Studentka - z Nysy
Witajcie! Jak zwykle wiele nieporozumień, 3 lata temu podobnie jak wy zaczęłam czytac na różnych forach przeróżne niesprawdzone informacje dotyczące WSTH, pomyslałam pójde sprawdzę i będę wiedziala kto ma rację. Dzisiaj wróciłam zeby zobaczyć jak się dalej toczą dyskusje. Uśmiecham się jak czytam co piszą niektórzy. Ja skonczyłam oddzial w Nysie, własnie turystykę krajów biblijnych. Nie znam oddzialu łódzkiego ale Nysę moge polecić z czystym sumieniem. Piękny budynek gdzie odbywają się zajęcia, wygodne sale, kawiarenka, super przyjazny sekretariat no i wykłady, bardzo ciekawe, szczegółnie pamiętam wykłady prof. Koziróga, słuchaliśmy z wypiekami na twarzy te wszystkie opowieści o Izraelitach. Uśmiecham się kiedy czytam tu że ktos jest przerazony teologią :) myslę że większośc z was nie rozumie co to jest teologia, myśli, że to coś okropnie nudnego. Nic bardzej błędnego. Czy jest łatwo? To nie jest szkoła kóra za darmo daje dyplomy ale jakoś nie wypadało po tak ciekawych wykładach czegoś nie wiedzieć. Do dzis pamiętam moje dyskusje z profesorami na obronie. Petereq mylisz się w Nysie również korzystalismy z platformy e-learningowej. Polecam Nysę wszystkim którzy chcą poszerzyć swoje horyzonty, dowiedziec się czegoś ciekawego no i przeżyć przygodę życia (Moja przygoda to udział w Cypryjskim WIeczorze Kultury - ehhhh rozmarzyłam się :) Dla zainteresowanych odsylam do strony www.itkb.nysa.pl

Gość Studentka - z Nysy
Aaaa i jeszcze jedno, ostatnio byłam w Nysie - zapisuję się na studia podyplomowe dostałam jako absolwentka dużą zniżkę i...korytarze nie do poznania mega remont. Ależ będzie pięknie od nowego roku akademickiego.

Gość Andromedy

Polecam Nysę, jeżeli masz za mało postrzępionych nerwów. Pani administrator sekretariatu ma bardzo dużo pracy na głowie (udaje, jak widzi, że chcesz załatwić coś innego jak wpłata pieniążków). Na drzwiach sekretariatu wisi enigmatyczna karteczka, informacja o nakazie przestrzegania kolejki dla petentów. W niedzielę jak jesteś na zajęciach nie licz na to, że sekretariat będzie otwarty w godzinach zawartych na wywieszonej tabliczce. Tok IMDYWIDUALNY jest dostępny w przypadku osiągnięcia średniej 4,5 i zaliczeniu wszystkich przedmiotów w pierwszym terminie. Dyplom BAHOLER jest dostępny za dopłatą 100 ZL, ale Pani administrator sekretariatu informuje, że (cytat) "jeszcze nikt nie wnioskował o tłumaczenie angielskie". Platforma internetowa nie funkcjonuje. Formuła uczelni ma pozytywną postawę dla Judaizmu. Dla niektórych to może być plus. To teraz zestawcie plusy i minusy. Pozdrawiam

Gość Adriana

Czy szkola jeszcze istnieje?

Gość Adriana

W Tychach.?

Gość Adriana

?