Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izkkkaaaa

Moja koleżanka jest walnięta.

Polecane posty

Gość izkkkaaaa

Zamiast znaleść sobie faceta ma 24 lata prawie 25 i jest ładna to zarabia kase i jezdzi z mamą na wycieczki(stawiając jej rzecz jasna)Majorka,Grecja Turcja,zamiast jak normalna dziewczyna wjej wkieku z facetem:O

Gość ty izkaaaaaaaaaa
a co zazdroscisz jej :O ? tych wycieczek ?

Gość drentte
Przeciez niewykluczone ze korzysta z facetow podczas takich wypadow.

Gość 1234567.......
a w co w tym złego ?

Gość to bardzo dobrze o niej
świadczy.Znaczy to,że ma dobry kontakt z mamą kóra jest jej przyjaciółką ajakby jechała z koleżanką to by Cie to nie dziwiło

Gość dobrze robi ta twoja koleżanka
podróżuje , zwiedza , matka pilnuje ciuchów na plaży , żaden facet jej dupy nie zawraca że mu się sexu chce, żyć nie umierać!

Gość z facetem dziś jestes jutro
on posuwa inną takie życie dobrze to wiecie...po co mieć zepsute wspomnienia z takich wspaniałych mieisc z mamą to zawsze wspomnienia pozostaną pozytywne

Gość też mam taką koleżankę
jak izkkkaaaa,z tym,że dziś to już nie dziewczyna ale 41letnia stara panna.Matka tak ją zdominowała,że dziewczyna nie ma swojego życia.Ma dobrą pracę,kasę ale co z tego jak jest sama:-( I zastanówcie się trochę co piszecie.Nikt jej nie zazdrości tych wycieczek i kasy.Jesteśmy po prostu obiektywne i wiemy do czego może doprowadzić w przyszłości taka sytuacja.

Gość Jejj ale chyba wazne że
nie jest desperatką.nie może znaleśc faceta który by jej pasował to żyje normalnie używa życia a nie wyje w poduszkę albo łapie się pierwszego lepszego.Bo sorry ale jak ma kase i jest ładna to mogłaby postawić jakiemuś kolesiowi raz wycieczke drugi i już by miała chłopa seks i wszytsko ale po co

Gość i co ztego że jest sama
podórzóje zwiedza świat pewnie w jakieś romanse też się wdaje...Dla jednych szczęście to gary zrzędzący mąż domagający się obiadu i seksu a dla innych wolność.życie jest tylko jedno...Ja wyszłam za maz bardzo wcześnie bow padłam i nie powinnam tak mówić ale żałuje.Dziś wybrałabym samotne życie na wszytsko by mi starczało żebyłabym jak królowa zwiadzając świat

Gość pozwiedza i użyje życia
DO........też mam taką koleżankę faceci to gady, myślą wyłącznie o sobie , zużyją i wyrzucą na śmieci , więc w efekcie i tak na starość zostajemy same!

Gość też mam taką koleżankę
chyba przesadzacie z tym,że wszyscy faceci to gady. Ja tam wolę mojego gada,rozbrykane dzieciaki co mają wiecznie bałagan w swoich pokojach i sterte garów,którą myjemy na zmianę z gadem niż wszystkie wycieczki świata z mamuśką u boku:-)

Gość cóż może miałaś kiepskie
relacje z matką ale dajmy ludzią żyć jak chca i nie oceniajmy