Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ilonkaa

Facet mnie zalamal-jego plany

Polecane posty

Jestem ze swoim facetem juz dosc dlugo,dwa lata. Jest nam ze soba bardzo dobrze,znamy sie wzajemnie. Ale ostatnio moj mezczyzna wpadl na pomysl,zeby pojsc do wojska.Gdy to uslyszalam mysalam,ze zartuje.Ale jednak mysli o tym powaznie.Nie wiem po co mu to wojsko. Jestem zalamana jego planami :(. Powiedzcie mi,ile czasu przebywa sie w wojsku?Jak to w ogole wyglada?Czy sa jakies przepustki,itp?

Jeśli on chce iść do wojska, to pewnie chce zostać zawodowym żołnierzem. Bo teraz tylko na takich zasadach można iść. Więc jakiś rok będzie na 'naukach' a potem będzie pracował. Tak są przepustki, stałki, są po pewnym czasie urlopy w czasie trwania tych 'nauk', pewnie będziecie mieli kontakt telefoniczny i jeśli dostanie się do jednostki w tym samym miejscu zamieszkania to będziesz mogła go nawet odwiedzać i to codziennie, o ile nie będzie pełnił jakiejś funkcji. A potem jak skończą mu się te 'nauki' i będzie chciał pracować to czasami zostawiają w tej samej jednostce a czasami wysyłają do innej miejscowości ;-) Wiesz dla faceta to jest coś, życie, coś innego niż teraz żyje. Mój ma fajne wspomnienia i czasami chciałby tam wrócić. Ma się z tego dobrą kasę, szybką emeryturę i fajne mieszkanko ;-) Jak jakieś pytania masz, to pisz ;-)

powiedzial,ze chce zostac oficerem.I pozniej zamierza pracowac w wojsku. Nie wiem na jakich zasadach to wszystko dziala.Jak wyglada taka praca. Czy w ogole wraca sie do domu,itp?

Gość 8w1
wraca się....raz na jakiś czas

Gość dwa lata to nie jest dlugi zwi
azek