Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana16

Czy mam jakieś urojenia z tego powodu, że go kocham?

Polecane posty

Gość Zakochana16

Od pewnego czasu podoba mi się pewien chłopak, zakochałam się w nim. Chodzimy razem do klasy. Często siedzimy tak obok w ławkach, że swobodnie możemy na siebie patrzeć. Ja mam takie wrażenie, że On ciągle na mnie spoglada, i gdy ja spojrzę na Niego to on szybko się odwraca. Czasami było też tak, że nasze spojrzenia krzyżowały się na dłużej i ja czułam takie jakby iskrzenie. Czy mam u Niego szanse czy to tylko urojenia (bo On mi się tak bardzo podoba i wiecie to mi się może tylko wydawać, że jest chemia)?

przepraszam za ten ton, ale takich tematów jest zalew ;) po prostu z nim pogadaj, złap kontakt, wtedy wyczujesz czy coś iskrzy czy nie, samo patrzenie to za mało ;)

Gość Zakochana16
No będę musiała, tylko ja jestem bardzo nieśmiała, ale pracuję nad tym :P

wierzę w Ciebie :) po prostu jak siedzicie razem zapytaj go na początek o coś dot lekcji. np że nie możesz rozczytać czegoś na tablicy, albo jeśli to matma i robicie zadania / fizyka / chemia inne coś zdziw się "jak to, nie rozumiem? nie wychodzi mi" i nachyl sie do niego zobaczyć jaki on ma wynik i jak to robi :P. Chłopcy lubią jak dziewczyna ich prosi o pomoc w takich rzeczach :P. Wyluzuj i do dzieła:D I mozesz mi napisać jakbyś miała ochotę w topicu obok na ogólnej co byś chjciala znaleźć w kompleksowym poradniku :D

Gość Zakochana16
My nie siedzimy razem tylko obok w ławkach, że jest jedna ławka i ja w niej siedze i obok jego ławka :P Ale są inne sposoby na zagadanie :D Muszę poczytać :P

to pożycz od niego długopis xD to brzmi śmiesznie ale jak jesteś serio taka nieśmiała to będzie pierwsze przełamanie lodów, a poźniej oddając zacznij nawijać :) jesteś w nowym LO tak skoro masz 16 lat wiec masz multum tematów, pokomentuj naucyzcielke czy ludzi czy szkole czy boze obojetnie ;).

Gość Zakochana16
Jeszcze mam takie pytanko: bo ja dojeżdżam do szkoły i On też i zawsze po szkole On i ja idziemy na przystanek ale On jedzie innym autobusem i na tym przystanku jest taki gruby słup na reklamy itp. i On zawsze stoi za tym słupem z kolegą, a ja idę dalej za ten słup tak jakby i On zawsze tak wygląda zza tego słupa w moją stronę i ja nie wiem co o tym myśleć. Albo jak np. ja przyjdę trochę później pod klasę na przerwie i On juz tam jest i jak ja przechodzę to On zawsze się uśmiecha z tym kolegą. Nie wiem co o tym myśleć.

Gość Zakochana 16
Na przystanek nie idziemy razem bo ja idę trochę później bo jeszcze odprowadzam kawałek koleżankę.

Gość Zakochana 16
Odpowie mi ktoś? :P

Gość onciekocha
szczesciara z tego co mowisz z tymi slupami to ci zazdroszcze, TEZ TAK CHCEEEE! wkrec sie na jakas imperze razem z nim jestes 3 czy 2 gim???

Gość Zakochana16
1 technikum :P

Gość Zakochana16
Ja muszę coś z tym zrobić! Jeszcze dodam, że mamy podobny styl itd.

Gość toznowuja
ahaaa musisz isc na impreze

Gość Zakochana16
Ale ja nie wiem czy on chodzi na imprezy... Są inne sposoby jak co :P tak mi się wydaje

Gość toznowuja
a on jest taki popularny i łał czy taki bardziej no wiesz...

Gość Zakochana16
Ja nie patrzę na to czy jest popularny czy nie, wiesz wystarczy, że mi się podoba. I raczej nie jest popularny, ale jest słodki, boski i w ogóle zaje***ty oczywiście wg mnie.

Gość ahaumhm
no to zapytaj sie go o jakas pierdołe na poczatek wiesz ktora godzina itd albo postaraj sie zaprzjaznic z kims kto go lepiej zna

Gość Zakochana16
Ja boję się, że zrobię z siebie idiotkę, że coś nie wyjdzie, ale z drugiej strony tak se myślę, że być może miłość ucieka mi przed nosem.

Gość Zakochana16
cartoon network TV - uwierz mi, że charakter ma zaje***ty!

Gość etam
jak kocha to nigdy w zyciu nie bedzie cie mial za idiotke UWIERZ MI

Gość Zakochana16
Ale powiedzcie mi tylko, czy z tego co Wam juz napisałam można wywnioskować, że mam jakiekolwiek szanse?

Gość gdgdfgkdg
Dziewczyno! Z tego co piszesz on też się w Tobie buja, ale byc moze nie chce się narzucac. Zakoleguj się z nim! Nieśmiałośc- cóż, to 1 klasa, nowa szkoła mozesz się inaczej kreowac, zmienic, stac się bardziej odważna! na pewno sie uda, powodzenia! :)

Gość Zakochana16
Dziękuję za odpowiedzi ;)