Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwo i cienkowlosa

nie daje rady z siwymi wlosami

Polecane posty

Gość siwo i cienkowlosa

farbowalam 10 dni temu a juz widac odrosty. to jakis koszmar. mam cienkie wlosyi to czeste farbowanie tylko je oslabia. nie dosc ze nie moge z tych wlsow ulozyc sensownej fryzury to jeszcze sa siwe :-(

Gość siwo i cienkowlosa

Gość
posukuje farb które nie powodują wypadania włosów, słyszałam że biokap są dobre, zamówilam na ALLEGRO MAM NADZIEJE ŻE DOJDZIE

Gość siwo i cienkowlosa
ale ja mam prawie 100 procent siwych wlosow wiec taki balejaz na niewiele sie zda

hmmm no wtedy proponuję na większość włosów nałożyć farbę http://www.bazarek.pl/produkt/0/232342/joanna-mcolor-szamponetka-01-piaskowy-blond.html albo http://www.bazarek.pl/produkt/0/232343/joanna-mcolor-szamponetka-02-perlowy-blond.html (jeśli pojawi się przerwa w adresie, skopiować link do paska i ją usunąć), pozostawiając jako pasemka swoje siwe bardzo ładnie to wygląda, mama mojej koleżanki tak robi i odwiedza salon raz na 2-3 miesiące

Gość siwoi cienkowlosa
jak bede miala 40 lat albowiecej to tez nie bede frbowac. ale teraz takie siwe wlosy (mam juz 100 procent siwych) strasznie mnie postarzaja

Gość siwoi cienkowlosa
te szamponetki nie piokrywaja moich wlosow. robilam nim kiedys

ja tylko kolorki pokazać chciałam :) a pisałam o farbie poza tym jest tyle płukanek, że naprawdę można poeksperymentować, jeśli nie chcesz farbować włosów

Gość siwoi cienkowlosa
jakie plukanki? widzilam tylko takie fioletowe. masakra

Gość siwo i cienkowlosa
ale ja nie chce mie na glowie zadnej platyny ani popielu ani fioletowego . chce miec normalny kolor. ja nie mam 40 lat zeby z taka glowaparadowac. jestem mloda jeszcze przzed 30stka

Gość a ja mam prawie 40 lat i tez
nie czuje sie az taka stara zeby robic sobie jakies plukanki,ktore w sumie nigdy mi sie nie podobaly...a siwa jestem od 20 roku zycia.

Gość siwo i cienkowlosa
no wlasnie. takie plukani strasznie postarzaja i siwe wlosy tez. taka plukanaka zrobilam sobie kiedys moja mama i wyszly jej fioletowe

Gość kupuj garnier nutris.dobra far
ba.aha i wlosy rosna centymetr na miesiac wiec rob farba co jakies 3 tygodnie

Gość siwo i cienkowlosa
mialam tego nutrisa. bez rewelacji. szybko sie splukuje z moich wlosow. cienkie wlosy wogole dlugo nie trzymaja farby. co 3 tygodnie farbowac to strasznie oslabia wlosy. jak ktos ma geste grube to ok ale cienkie liche to dla nich katorga

Gość ja mam tylko cienkie
i tez nie daje rady:O

Gość ja tez mam cienkie dziewczyny.
ale nic nie poradzimy na to.

Gość siwo i cienkowlosa
no wlasnie same cienkie to juz problem a jeszcze siwe to masakra

Gość siwo i cienkowlosa
jebne se perułke na łeb i w dupie z tymi włosami

chyba jak zaczne siwieć (na razie fryzjerka wypatrzyła mi kilka siwych) to bede rozjaśnac pasemkami, wtedy odrost nie bedzie tak widoczny tak sobie myslę

Gość siwo i cienkowlosa
z ta peruka to podszyw

siwo i cienkowlosa, jesteś chyba malkontentką :D jeśli chcesz mieć włosy w kolorach kontrastujących z siwizną, to jesteś skazana na częstsze odwiedzanie fryzjera jeśli natomiast dobierzesz sobie farby niewiele różniące sie odcieniem od siwych, masz szansę dłużej w nich pochodzić, omijając zakład więc, decyzja należy do ciebie 🖐️

Gość siwo i cienkowlosa
tylko troche przesadzilam piszac ze mam 100 procent siwych. mam tak ze na skroniach ma wszystkie siwe a na reszcie glowy tak w 75 procentach. moje naturalne sa ciemne wiec jak sie zrobilam kiedys na blond to pozniej mialam odrosty siwe i ciemne(te naturalne wlosy) wiec wygladalam koszmarnie. tak narzekam bo szlag mnie trafia jak widze na ulicy dziewczyny w pieknych wlosach. a ja nie dosc ze wygladam jak wylnialy pies to jeszcze siwe mam

no to zrób pasemka w Twoim naturalnym kolorze i jeszcze trzeci kolor pośredni dodaj potem na zmiane będziesz robiła jaśniejsze i ciemniejsze ech, my zawsze chcemy mieć to, co mają inne: jak mamy proste - to kręcone, jak kręcone - to proste itd ;D

nie ma nic gorszego niż cienkie włosy

Gość tez prawda ale jest jakas dziw
na prawidlowosc zete co siwieja farbuja sie na blond.ja tak nie robie...tzn mialam etap robienia blondu ale on niszczy wlosy strasznie

Gość stosuj naturalne farby
jest jeszcze henna, chna, basma to naturalne roślinne barwniki które nie nieszczą a wręcz wzmacniają włosy poszukaj topiku o hennie