Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorothy Geddaby

Czy warto mieć nadzieję na odzyskanie EX partnera

Polecane posty

Gość Dorothy Geddaby

Czy warto czekać aż sie odezwie? :(. Za kilka dni stuknie roczek od kiedy odeszłam od niego. Od tego momentu nie mamy ze saba kontaktu. Codziennie o nim myśle i jak głupia mam nadzieje :(. Do tej ppory nie związałam sie z rzadnym facetem. Jest jakas nadzieja, że on zatęskni za mną i sie odezwie ?:( Jak myślicie?.

Gość jest jest
jest duża szansa. Moj sie odezwał po 3 latach...

Gość Dorothy Geddaby
Miało byc z...... żadnym facetem. Sorry za błąd :)

Gość Dorothy Geddaby
jest jest jest duża szansa. Moj sie odezwał po 3 latach... WOW :) aż po 3 latach- no to ładnie :). A przez te 3 latka byłas sama czy w kolejnym związku ?

Gość jest jest
Po 3 latach coś nas do siebie ściągnęło... ale już nie jesteśmy razem. To była moja decyzja, chociaż on bardzo chciał być ze mną... ale ciężko jest zapomnieć o tych złych rzeczach i ponownie zaufać...

Gość abrakadabra2000
Moj też odezwal się po roku,po czym znowu odszedł,ja też codziennie o nim myślę...:(

Gość abrakadabra2000
chociaż zrobił wiele złego to tylko Jego kocham:(

Gość moj ex odezwał
sie po roku i zaproponował przyjazn :| nie wiem czy tylko samą przyjażn miał na mysli czy cos wiecej. ale mnie męczy ta "przyjazn" czasami mu odpisuje jak napisze smsa a czasami olewam. nie chce sie angazowac i znowu się rozczarowac. CZY KTORAS Z WAS WIE PO CO BYLI ODZYWAJĄ SIE TYLKO PO TO ABY SIE PRZYJAZNIC??? CZY MAJĄ NA CELU POWROT DO SIEBIE CZY TYLKO PRZYJAZN BO JA JUZ NIE WIEM !!! :(

Gość abrakadabra2000
Chyba im się nudzi albo z nowymi partnerkami nie układa po to gadają o tej przyjazni,a może chcą mieć taki margines że zawsze jest do kogo wrócić...:(

Gość przytulasek
moj sie odezwal po 5 miesiacach zeby zaproponowac seks bez zobowiazan...zalezy co bylo powodem zerwania i to jak dlugo byliscie razem, czy on teraz kogos ma...wiele czynnikow musi wystapic ale nie wiem czy warto bo zle wspomnienia zostaja miedzy wami....

Gość Dorothy Geddaby
Do Was moje Drogie to chociaż sie odzywają :). A mój się nie odzywa ani tel., ani internetowo :(. Nie wiem nawet czy ma jeszcze moje namiary :-O. Prze to myślenie o nim to nawet nie mam ochoty na rozpoczecie nowego etapu w swoim życiu w postaci nowego związku 😭

Gość ergerertertr
Ja to was nie rozumiem; jak zalezy wam na nim, to na co wy czekacie,az pozna inna ? to idiotyzm...

Gość ergerertertrgghg
Ja to was nie rozumiem; jak zalezy wam na nim, to na co wy czekacie,az pozna inna ? to idiotyzm...

Gość Dorothy Geddaby
Ale ja nie wiem czy on ma inną 😭 nic nie wiem 😭. Moge tylko przypuszczać, że jest ze swoją ex laske przez którą odeszłam od niego. Panienka sie odezwała a on zaczął ją usprawiedliwiać, że tak bardzo sie zmieniła. Nie wytrzymałam ich ciągłych rozmów i był koniec....😭

Gość Dorothy Geddaby
A teraz tak strasznie za nim tesknie............😭 Chyba powinna o niego walczyć i nie dać pannie satysfakcji a ja poprostu oddałam jej jego 😭

Gość Dorothy Geddaby
Jeżeli sa teraz razem oczywiscie, bo tego nie wiem :(

Gość JEST SZANSA BO SZANSA JEST
ZAWSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Laska przeciez
jak jest z byla panna to daj sobie na luz. Widocznie ona jest mu przeznaczona a nie Ty :-O. Wyjdz na ulice i otworz oczy, jest przeciez wiele drzew w lesie :D

Gość gość
Ból po rozstaniu jest wielki, wiem o tym z własnego doświadczenia, ale to nie minie z dnia na dzień, czy z miesiąca na miesiąc. Potzreba na to więcej czasu. Ja żeby się nie męczyć zamówiłam rytuał na urokmilosny24.pl i odzyskałam ukochanego. Aczkolwiek czasami lepiej przecierpiec trochę czasu niż na siłę kogoś odzyskiwać.

Gość gość
Po rozstaniu nie potrafiłam dojść do siebie. Kolezanka namówiła mnie do tego żebym skorzystała z rytualisty perun72@interia.pl aby on do mnie wrócił. Zamówiłam i nie zawiodłam się. Chłopak powrócił a nasze szczęście jest ogromne.

Gość Elenaa19897
Mówię Wam jedną z niewielu osób która zna się na magii jest wróżka Sigita. Opowiedziała mi jak zrobić skuteczny rytuał miłosny i co ważne zadziałało!! Chłopak w końcu mnie zauważył i teraz ciągle adoruje. Kontakt to tej Pani jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/