Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeelia

co z tego, że nie mam małego biustu, skoro i tak jest okropny

Polecane posty

Gość deeelia

naprawde, wolalabym miec maly, ale jedrny i ksztaltny. jedna piers mam troszke wieksza od drugiej (sama powiedziałam mojemu chłopakowi o tym, a on, że zauważył, ale nie chciał nic mówic, ani komentowac, eby mi się przykro nie zrobiło - jestem b. wrażliwa, mimo tego utrzymuje, że mu się podobają i mnie akceptuje),rozstawione na boki, jasne sutki (mam b. jasna karnacje), poza tym juz w wieku 18 lat (!!!)grawitacja robi swoje... :( jestem załamana, w staniku okej, ale bez porażka... przymierzałam ostatnio sukienke bez stanika i kolezanki tez zauwazyly, że są troche obwisłe.

Gość deeelia
ale jemu sie podobaja, tylko mi sie nie podobaja!!!

Gość czyli masz normalne
piersi i ci sie nie podobaja??? prawiekazda kobieta ma jedna piers wieksza......ehhhh.....wy kobiety.....:(

Powiedzial ze zauwazyl ale nie mowil zeby nie robic Ci przykrosci co jest jednoznaczne ze ma jakis problem do nich. Powinien powiedziec Ci ze dla niego masz najpiekniejsze piersi swiata !!! Naprawde uwazam ze jak kobieta czuje sie brzydka itp to powinna zmienicn faceta. Jak sie ma fajnego faceta to zrobi tak zebys sie czula naprawde pieknie i seksownie

Gość deeelia
dla mnie nie sa normalne, a chlopakom podoba sie pewnie wszystko, co tylko odstaje od klatki piersiowej, zbieram na operacje :o

Gość taniej cie wyjdzie zmienic
frajera!!