Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość junia92

grube też piekne?

Polecane posty

Pewnie, że mogą być piękne i ta dziewczyna jest bardzo ładna ale sama źle czułabym się z taką nadwagą..

fajne zdjecia, pewnie photoshop tez pomogl ale dziewczyna nie jest fajna, zbyt duza nadwaga

Gość samiec_alfa_100
może i ładna ale to ciało... stanowczo nie... przykro mi jestem wzrokowcem...

Gość sbabad
niestety grubasom mówimy nie

Gość K.I.A.
zdecydowanie nie

Gość junia92
mammy taka tolerancje w kraju a jednak decydujemy sie na tolerowanie zwiazkow homosexualnych a dlaczego nie na otyłosc? czy osoba otyla ma inny charakter niz osoba szczupła?

Gość sbabad
skaczę z kangurami po australijskich łąkach i wcinam trawę :classic_cool:

junia92 mammy taka tolerancje w kraju a jednak decydujemy sie na tolerowanie zwiazkow homosexualnych a dlaczego nie na otyłosc? czy osoba otyla ma inny charakter niz osoba szczupła? Mówimy o pięknie, czy o tolerancji? Bo dwie różne kwestie.

Gość vnm
wcale nie jest taka gruba...

Gość junia92
No dobra, ale żeby byc piekną trzeba tez sie tak czuc. a jak takie osoby maja sie czuc ze sa piekne jak ich nie toleruujemy?

Mylisz trochę pojęcia. Ja toleruję grube osoby, znam wiele takich. Co nie znaczy, że uważam je za piękne. Bo piękne nie są. Są grube.

Gość vnm
gruba osoba tez moze byc ładna....tylko chude są ładne?....moim zdaniem nie....bo dziewczyna na fotkach mino ze pulchna jest ładna...

Gość kwiczolos
średnia dziunia. na ile kg ją wyceniacie?

Gość kwiczolos
ja obstawiam ok 70

Gość przystojniaczek
pulchne też może być piękne, dziewczyna ze zdjęc jest bardzo ladna, poza tym faceci, bynajmniej ja lubię jak jest za co złapać, nie lubie kościstych wieszaków :)

mysle ze grube osoby moga byc piekne, a jesli nie piekne, to przynajmniej atrakcyjne, poniewaz na piekno sklada sie cos wiecej, niz tylko figura - dla mnie ciekawa, myslaca twarz, ladna cera, etc. Oto zdjecie modelki, ktora uparcie ktos lansuje, wrzucajac linki do niej na Kafe: http://i1.mixer.pl/mxi3714/800898680014e9ca47da767a/0/5/89317/profile-photo-59601.jpg Dla mnie obie panie, i ta grubsza, i Amanda, sa porownywalne z urody - obu czegos brakuje. ;-)

Gość przystojniaczek
70? Ty chyba nie widziałeś osoby ważącej 70kg

Gość junia92
dzikeuje bardzo ;) to sa mopje zdjecia:) i powiem wam ze nie ma dla mnie rzeczy niemozliwych ;) wiem na co mnie stac ;) i nawet niektorzy faceci bardziej przygladaja sie mi niz innym chudszym dziewczyna;0)) chcialam uslyszec opinie ludzi ktorzy oceniaja innych tylko po swoich stereotypach:)

A ja Wam powiem,ze dla mnie chude jest brzydkie.Jestem chuda,wiec jestem brzydka. To tak samo jak wy mowicie o otylosci-tak samo dla mnie chude jest brzydkie

To zalezy ile ma wzrostu :) i czy ma ciezkie kosci. Mam dwie kolezanki - jedna wysportowana, 165cm, 75 kg. Druga 162/80. Niby niewielka roznica, ale pierwsza ma masywne uda i zaokraglony brzuch, druga jest po prostu Michelinem w kazdym miejscu. Panne z pierwszego zdjecia trudno ocenic, poniewaz siedzi...

żeby wstawiać zdjęcia na kafe trzeba być ideałem, kiedyś czytałam pod zdjęciem dziewczyny szczupłej tyle ze z szerokimi biodrami ze musi jeszcze schudnąć z 5kg i będzie ok.Paranoja! każda kobieta musi mieć duży biust,być idealnie szczupła i mieć buzie jak brzoskwinka bo inaczej ma tu nie lada problem(swoja drogą chciałabym zobaczyć osoby które takie rzeczy piszą) Jednak w życiu jest inaczej, w życiu liczy się pewność siebie i "to coś" a tym czymś jest najczęściej szczery uśmiech:)