Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość junia92

grube też piekne?

Polecane posty

junia92 dzikeuje bardzo to sa mopje zdjecia i powiem wam ze nie ma dla mnie rzeczy niemozliwych wiem na co mnie stac i nawet niektorzy faceci bardziej przygladaja sie mi niz innym chudszym dziewczyna;0)) chcialam uslyszec opinie ludzi ktorzy oceniaja innych tylko po swoich stereotypach Junia, ja Ciebie nie oceniam po stereotypach, tylko po fotce. :) Dla mnie Jesteś (nie obraź się) gruba. Do tego niezbyt gustownie ubrana. Mam Cię oszukiwać, że Jesteś piękna? Poza tym... Jesteś jeszcze młoda i w miarę jędrne masz ciało, za kilka lat... porażka.

Gość ertert
autorko nie masz co się martwic..jestes normalna..a wiekszosc komentarzy napisali misterzy i miss polski..wiec się nie dziw... hahahahahahaha nie jeden wiekszy passzczur tutaj siedzi a udaje nie wiadomo kogo..

Gość junia92
bulletformyvalentine mialam tylko pomalowane oczy ;) musztarda rozumiem ;) a gdyby twoje dzieco bylo takie jak ja to co? byloby poniżane? tak teoretycznie oczywiscie

musztarda rozumiem a gdyby twoje dzieco bylo takie jak ja to co? byloby poniżane? tak teoretycznie oczywiscie Junia, nikt Cię nie poniża przecież. Nie mów tak.

Gość junia92
ertert dzieki;P wiem ze interneto to taki fajny wynalazek ze czlowiek waacy 300 kg moze byc zgrabna 16-latka:D

ta dziewczyna ze zdjęcia nie jest otyła - ona ma nadwagę, którą jakby tylko chciała, mogła zrzucić. poza tym zauważyłyście, że dziewczyny z nadwagą - nie otyłe, zaznaczam - mają coś takie we wzroku mówiące: "tylko spróbuj kurwa coś powiedzieć o moim wyglądzie, to pożałuesz..."? bo naprawdę wszystkie, absolutnie wszystkie moje znajome, które mają nadwagę przez własną głupotę, czyt. obżeranie się, mają właśnie taki wzrok jak dziewczyna ze zdjęcia.

Gość ertert
taa tylko wiadomo było że nikt jej prawdy nie napisze że ładna jest... a jest.to co z tego ze ma troche za duzo ciała..??ja pierdole..ludzie są rózni ,,są emo i punki i sa tacy od któych śmierdzi..sa cpuni i alkoholicy..sa złodzieje..a on ma tylko troche za duzo ciała i tyle..a jedziecie po niej jak po maśle...pokazcie swoje fotki..ocenimy..

Gość junia92
ale grube to grube? a chyde to chude czy tez piekne? dlaczego otyli ludzie nie moga dstac wymazonej pracy, dlaczego nie maja przyjaciol? to nie jest ponizanie i wykluczanie ze spoleczenstwa?

Gość z twarzy ładna
ale sylwetka mi sie nie podoba, za dużo kg.

Gość bhdb ndsbn
jednym podobaja sie chude, innym grube i o co tyle halasu? ja jestem szczupla a osoby wieksze ani mnie nie ziebia ani nie grzeja-tak samo jak inne szczuple, ot poprostu kazdy zyje swoim zyciem. uwazam jednak ze osoby z nadmiarem bagazu-sorx za okreslenie nie moga byc piekne, najwyzej ladne. piekne osoby to osoby ktore w pewnym sensie sa idealne czyli maja odpowiednia-proporcjonalna figure oraz twarz, ladne wlosy, paznokcie i takie tam. osoba gruba/otyla ma defekt w postaci tuszy-niestety proporcje sie rozmywaja a wedlug mnie twarz to nie wszystko...

>>>a on ma tylko troche za duzo ciała i tyle..a jedziecie po niej jak po maśle...pokazcie swoje fotki..ocenimy.. Ty masz jakiś problem? Kto jedzie i gdzie? Kulturalnie wyrażamy swoją opinię w temacie, czy grube jest piękne.

Gość no tak stwierdzenie
że mi sie nie podoba to juz jechanie:O w ogole poraza mnie hipokryzja - chude mozna krytykowac, wytykac palcami ale jak juz sie zwroci uwagę grubszej osobie to wielki bulwers! :O

Gość junia92
hymm majac nadwage ;) czuje sie dalej sexowna :)mimowszystkich

Gość ertert
moze i mam problem..a ty nie masz?

Gość a czy wy zawsze musicie
popadac w skrajnosci? jak nie gryby to chudy wieszak? i nic pomiedzy?! no i oczywiscie wobec osob szczuplych mozna sie pogardliwie wyrażać, czego przyklad widzimy powyzej!!!

Gość a czy wy zawsze musicie
* gruby

Gość junia92
no tak stwierdzenie a zastanawiales sie jakby ktos tobie zwrocil uwage np tak " ej ty wielorybie zgubilas sie" to jak bys sie czul/czula?

Gość a co gadaja ci tak
??? bo tu cie raczej nikt nie obraza tylko piszą, ze masz po prostu troche kilogramow za dużo. Czy to jest obraza?

Gość babcia prawde ci powie
junia a ile wazysz? mnie sie te getry nie podobaja,no ale kazdy ma swoje gusta ,nie:P

Gość junia92
fakt nikt mnie nie obraza..:)

Gość Gdybym uważala
że grube jest piękne to bym się nie odchudzała:P nie czarujmy się - grube nigdy nie bedzie takie jak szczupłe, normalne ciało (nie mylić z chudością bo to też przesada).

Gość no wlasnie co z wami
powiedziec na grubasa slon lub wieloryb to wielka obraza a okreslenie kogos chudy wieszak juz nie?? nie rozumiem. i to i tamto to przezwiska bardzo obrazliwe. mnie jednak zastanawia jedno---dlaczego osoby z nadwaga okreslaja osoby szczuple mianem szkieletow czy wieszakow,,,czyzby zazdrosc o to ze ktos ma dyscypline i pracuje nad swoim cialem? nie kazda osoba szczupla jest na diecie, odchudza sie, niektorzy uprawiaja sport i oprosz ladenego ciala-nie oszukujmy sie ze tak nie jest, osoby takie maja zdrowie, kondycje i dobre samopoczucie.

Gość brzydszakolezanka
A ja mam przyjaciółkę z nadwagą, nie nie jest gruba czy otyła ale ma nadwagę i to widac - jest przepiekna i naprawdę uwierzcie mi nie ma faceta który by się za nia nie obejrzał, ma idealna cerę, piękne pełne usta i duze, brązowe błyszczące oczy - jej adoratorzy to juz mnie czasami mecza - wszyscy chaca sie z nia umawiac, a ze do tgo jest mila ciepła i inteligetna osoba licza na wiecej :) i to ja mimo, ze jestem od niej duzo szczuplejsza robie za ta brzysza kolezanke :) Ona jest naprawdę sliczna - ciało podobne troche do dziewczyny na zdjeciu, no nie chyba jednak szczyplejsza i duzo nizsza z twarzy jednak duzo ładniejsza, chociaz dziewczyna na zdjeciu jest bardzo ładna, ale moi znajomi mowia ze moja przyjaciólka ma oszałamiająca urodę i uwierzcie mi nawet Ci faceci którzy zawsze twierdzili, że lubia tylko szczupłe chca sie z nia umawiac

Gość Ano wlasnie wkurzaja mnie
te "podwojne standardy", chudych mozna wyzywac a sprobuj tylko palcem tknąc grubego!

Gość do brzydszej kolezanki
ale jednak jest roznica miedzy kilkoma kg nadwagi a otyłością, nie uwazasz? raczej ta kolezanka nie mialaby tylku adoratorow gdyby wazyła 100 kg czy wiecej. nawet piekna twarz by niewiele pomogla.

junia92 Pulchne osoby też mogą być ładne a chude brzydkie ;) Wszystko to zależy od gustu innych ludzi. Sama pisałaś, że częściej się oglądają za Tobą niż za szczupłymi więc nie rozumiem po co zamieściłaś taki temat. Ja na pewno nie chciałam Cię urazić i zapewniam Cię, że jakbyś zrzuciła te 15 kg, byłabyś naprawdę śliczna. Z innej beczki. Pulchne osoby są miłe i przyjazne zazwyczaj^^

Gość junia92
:) a jezeli byscie na tydz byli bardzo otyli to zobaczylibyście ze to jednak porusza serce jezeli ktos cie wyzywa ;) ale trzeba znac swoja wartosc ;) i najwazniejsze to sznowac siebie;)

Gość ktos tu pisal
o stereotypach...podobnym stereotypem jest to, że pulchne osoby są miłe i sympatyczne...to racze wynika z pyzatej, niby sympatycznej twarzy a nie charakteru:P