Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość junia92

grube też piekne?

Polecane posty

Gość junia92
zrzucam ;) narazie 3 kg w doł ;) i jest coraz lepiej;P chcialam sie przekonac co ludzie sadza o takich jak j a;)

Gość No jakbym byla otyła
to robilabym wszystko by pozbyc sie tego balastu nie tylko ze wzgledu na wyglad co przede wszystkim na zdrowie!

Gość No ale co sądzić
no dobra - patrze i widzę ładną z twarzy kobietę z nadwagą. To wlasnie widzę! A ślepa chyba jeszcze nie jestem.:P

Gość junia92
tak , robie to dla zdrowia:)

Gość pzykro moze byc kazdemu
i grubej osobie i chudej, myslisz ze mi nie jest przykro jak ktos co chwile mi mowi przytyj przytyj? mi sie podoba tak jak jest lubie swoje cialo a to ze n osze 32 to co, niby gorsza jestem bo w standardach sie nie mieszcze czyli 38-40

Gość babcia prawde ci powie
wiec jednak Ci przeszkadza Twoja waga. Ja uwazam,ze jak kobieta ma brzydka twarz,to juz jej figura modelki nie pomoze Ty jestes ladna kobieta ,a jesli Ci Twoja waga przeszkadza to walcz z nia to nie jest az tak bardzo trudne jak sie wydaje,dla chcacego nic trudnego:-) Powodzenia

Gość do babci ktora prawde powie
hehe jak schudne 15 kg to umieszcze swoje zdjecia aktualne jeszcze raz ;)

Gość tylko czescej mozna uslyszec
od "zyczlkiwych" uwagi typu: cos mizernie wygladasz, co masz taka zapadłą twarz, przytylabys trochę, skóra i kości itp. to jest niby OK?

Gość brzydszakolezanka
do do brzydszej kolezanki Tak jasne tylko ona jest juz znacznie szczuplejsza niz kiedys była - cięzka praca i brak kasy spowodowały ze zrzuciła ładnych pare kilogramów, jakos nie zauwazylam zebuy wtedy miala mniej adoratorow - zawsze bylo ich wokol niej pelno - nawet moj maz ktory hm.... jak sam okresla nie podobaja mu sie "duze kobiety" uwaza, ja za bardzo atrakcyjna i zawsze mowil ze bardzo mu sie podoba - jakos jego standarty jej sie nie tycza ...... laska ma cos takiego w sobie i naprawde ma tak ladna buzie, ze trudno jej sie oprzec i tyle jakis taki magnetyzm i niewazne czy ma 5 kilogramow w te czy w druga strone, zawsze podobala sie facetom i chyba zawsze bedzie sie podobac i tyle....... i ssadze ze nawet gdyby miala dosc spora nadwage to jej usmiech i tak rozpuszczal by serca facetow - chcociaz ja ja znam Panowie ten usmiech jest zwodniczy - jest bardzo wymagajaca

Gość junia92
ani to ani to nie jest dobre ;)

Gość fdghjukiu
ale ty nie dosc ze gruba to i durna, zamieszczasz wlasne zdjecia jeszcze na dodatek z twarza w necie? :O

Gość autorko ma 17 lat
?

Gość powiesz
w końcu ILE WAŻYSZ????????????????????????????????

To forum jest nieprzewidywalne. :) Fajną laskę zjadą, że ma nadwagę, powinna się odchudzać, a grubej (bez urazy, Autorko) powiedzą, że jest w sam raz. :) Dziewczynie ze zdjęcia wisi brzuch, ma grube ramiona, uda, łydki, pęciny, no gruba jest, nie ma co ukrywać. I nikt mnie nie przekona, że jest piękna...

Gość bo wiesz musztardo
jak to działa: osoby o lepszej figurze i wygladzie od nas krytykujemy wynajdując jakies "wady" a z kolei na osoby gorzej wygladające od nas (w naszym subiektywnym odczuciu) spoglądamy łaskawszym okiem. czysta psychologia...byle sie samemu dowartosciowac.

Gość HALOOOOOOOOOOOOO
ile ważysz,cooo?

Gość ee no sory to nie jest fajne
nie no jaaa o fuuuu do dupy ja sie będę jeszcze bardziej pilnować co do wagi jako motywator na lodówkę owszem ;)