Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi przykro...

...a moj facet nic...

Polecane posty

Gość jest mi przykro...

Moj facet jest za granicą, widujemy sie srednio co 2 tyg, spedzamy wtedy czas w domu bo jemu sie nie chce nigdzie wychodzic. Woli "odpoczywac" przed komputerem. Za 2 tygodnie sa jego urodziny. Sądziłam, ze spedzimy ten dzien razem (specjalnie kupiłam na tą okazję seksowną bieliznę, znalazłam super przepis na kolację), nagle się dowiaduję, ze on weekend spedza z kumplami. Chcą sobie pograć na sony, potem gdzieś wyjść. Mi zaproponował jedno - spotkanie na chwilkę (ktora i tak spedzi przed kompem) jak juz się wyśpi i mu kac minie albo jesli kumplom cos wypadnie. Jest mi przykro bo ze mna nie chce nigdzie wychodzic a jak juz idzie to nic nie proponuje mimo ze znam jego znajomych. Naprawde nie mam nic do tego by sobie gdzies wychodził (spotyka sie z kumplami na miescie i nic nie mowie) ale teraz jest mi ewidentnie przykro :(

Gość jegoAniołek
powiem Ci, że w porównaniu z Tobą to jestem terrorystką..:P Naprawdę jesteś wyrozumiała... :)

Gość laka
no bardzo wyrozumiała, ja osobiście nie czułabym się dobrze w takim związku, bo za bardzo przywiązuje się do ludzi, i za bardzo bym za nim tęskniła.. a jeśli on woli kumpli, komputer.. to jest jeszcze dzieciakiem..

Gość facet.....
Jaki zwiazek ? bo ja takowego nie widze, on sobie zyje swoim zycie a ona naiwna mysli ze ma faceta, tylko nie wiem gdzie ? zmien na inny model bo ten sie nie nadaje do zwiazkow.

Gość jest mi przykro...
to jest związek - juz prawie 2 letni. To nie jest tak, że on co tydzien czy dwa jak jestesmy razem spedza czas z kumplami. Wychodzi z nimi od czasu do czasu, rzadko kiedy wieczorami. Juz nie chodzi o to... chodzi o ten jeden dzien... jego urodziny ktore woli spedzic przed kompem i na imprezie :( nie powiem mu przeciez, ze nie, bo wole spedzic ten czas z nim - to jego urodziny i on powinien decydowac ale sadziłam ze zadecyduje inaczej :(

bydlak !!:D, a tak na poważnie, to przykre i jak już ktoś wcześniej napisał, również nie czułabym się dobrze w takim związku, w którym jedna polowa nie daje nic z siebie!!

Gość jest mi przykro...
a moze... a moze nie wypisuj takich głopot? ja sie w tym związku dobrze czuję ale mimo wszystko miło by było gdyby sie zapytał czy nie pojde z nim... nawet nie zapytał... :(

Gość Pro bono
Raczej nie licz tutaj na żadną sensowną radę - większość będzie Cię zniechęcać do kontynuowania tego związku. Pamiętaj o 2ch rzeczach: 1) Dorośli ludzie się nie zmieniają (mogą tylko udawać odmienionych na jakiś czas) 2) Jeśli reszta kwestii związanych z obecnym związkiem Ci odpowiada to pozostaje Ci przywyknąć do tego 3) Lepszy facet z kręgosłupem niż pantofel z "miętkim jajem"

Gość Pro bono
To są 3 rzeczy, oczywiście ;)

Gość nie do końca jasne
każdy związek jest inny a całą prawdę o nim i o swoich uczuciach znają tylko sami zainteresowani może autorka jest szczęśliwa i po zerwanie w jej przypadku nie przysłużyłoby niczemu dobremu? a jeśli chodzi o te urodziny, z facetem o tym pogadaj najlepiej

Gość trzy rzeczy
1. Kazde sony jest lepsze od kobiety, bo działa bez zarzutu, niezaleznie od pogody, dnia miesiąca... 2. Każde piwo jest lepsze od kobiety, bo chocby nie narzeka. 3. każdy kumpel jest lepszy od kobiety, bo nie zostawi pijanego kumpla w knajpie na pastwe złodzieji...

Gość ihjzjc
Czytajac ze siedzi w domu bo lubi odpoczywac przed kompem sadze ze Ty u niego siedzisz a on gra czy tam siedzi na necie zamiast zajac sie Toba i dlatego uwazam ze to nie zwiazek a przynajmniej ze nie powinien tak wygladac.