Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zła i Wredna

Problem z matula

Polecane posty

moja mama jest piekna kobieta ale nie potrafi o siebie zadbac..woli kupic cos mi lub bratu... Sobie oczywiscie nogdy nic albo kupuje jakoas tanioche po wyprzedarzy... lub po promocji...wiele razy ja namawialam na kosmetyczke,fryzjera, zakupy oczywiscie takie zeby mogla kupic sobie cos ladnego i wogole ale ona jak zwykle jest na nie... kupuje jej bardzo drogie kremy ale ona ich nie uzywa woli kupowac jakas tanioche.. jak mam jej powiedziec zeby przestala sie juz nami zajmowac ze my sobie dajemy rade i zeby pomyslala tez o sobie a nie ciagle tylko praca dom praca dom i zero rozywki... A tym bardziej wypoczynku . jak ja namowic zeby zaczeła poswiecac sobie wiecej czasu niz nam?? bardzo mi z tym zle ze my mamy wszytko a ona nic.. Co robic??

Gość Kozi Bobek
ja bym skoczył

Gość Malizna
Musi sama chcieć. A najbardziej się chce jak jest dla kogo. Tylko czasem niby facet jest, a i tak nie ma dla kogo...

No z jednej strony ma dla kogo z frugiej nie . Tato pracuje zagranica i zaczesto w domu toon nie jest ale mimo to powinna osiebie zadbac.. ona mowi ze na jej wiek nie wypada.. eh ;/

kup jej pakiet fryzjer + kosmetyczk + paznokcie w jakims salonie moze jak zobaczy ze mozna fajnie wygladac zmieni zdanie

Gość Jagnaaa
a ile lat ma mama, ze tak mowi? :)