Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgfhg

do komputerowców

Polecane posty

Gość gfdgfhg

jak sprawdzic co i ile zajmuje miejsca???? sprawdzalam w panelu sterowania ale to za mało bo nadal nie wiem co za cholerstwo zeżarło mi az 30 GB, podczas gdy muzyka zajmuje 5 gb, zdjecia niecały 1 gb i programy ktore i tak sa lekkie wiec niech bedzie 1 gb a gdzie reszta???

Gość ot i napisałem
jaki masz system?

na jakiej partycji kosz też zajmuje miejsce a przywracanie systemu też zajmuje trochę miejsca

Gość ulka28
bo tacy to zazwyczaj mają denka od butelek przed oczyma ;) no i o czym z takim rozmawiać? kobiety to oni nie potrzebują wystarczają im .jpg

Gość fvdsfdf
na jakiej partycji?? hmmm nie ma podziału na partycje :P a pusty kosz chyba niewiele zajmuje taki jeden - jak zdejmiesz bryle to spojrze :D ;)

otwierasz dysk i sprawdzasz - lewy myszki -. wlasciwosci kazdy katalog jak sie nie orientujesz :P najwięcej pewnie będa zajmować Documents and Settings i program files bo w pierwszym masz pulpit, moje dokumenty często dane progrmaów a w drugi m programy to wlazisz i patrzysz co tam masz mozesz też dysk - własciowośc - narzędzia - sprawdzenie błedów bo o ile ostatnio komputer padł to np może być jakiś błąd dysku

Gość fdgdgfdg
dzieki beznadziejny :D 🌼