Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gryzzelda

który śpiworek do wózka?

Polecane posty

Gość a mamy jakis wybor
:D

Gość Najlepiej tej firmy której
masz wózek/spacerówkę, a jak mroźna zima to proponuję położyć na siedzisko owczą skórę Ikea Ludde.

Gość Jakieś takie niezbyt ładne
mi się wydają i niezbyt porządnej jakości. Przecież w Norge sprzedaje się dużo lepsze i trwalsze. Nie bardzo rozumiem, czemu więc wybierasz Allegro? Nie wydaje mi się, żeby w NO śpiworki były jakoś zawrotnie drogie.

Gość To jakiej marki masz wózek
/spacerówkę w takim razie?

taaaaaaaa http://www.barnashus.no/nettbutikk/detaljer/ut-pa-tur/vognposer/lammy-dunpose.html?manufacturer_id= http://www.barnashus.no/nettbutikk/detaljer/ut-pa-tur/vognposer/odenwalder-dunpose.html?manufacturer_id= a ja muszę kupić dwa przelicz sobie mądralo poza tym tu gdzie mieszkam nie ma srogich zim, temperatura rzadko spada poniżej zera 😠

Gość ja bym wziela z welna
sama mam na podobny spiworek chrapke,tylko ze mam juz z wozkiem w komplecie. Ale najlepiej porownaj oferty-moze jest jakis lepszej jakosci z welna. wazne zeby mial wyciete dziry na uprzaz wozka i najlepiej gdyby sie go odpinalo na dwie czesci

Gość Nie no bez przesady są i
tańsze przecież. Zresztą jak na tamtejsze warunki i płace to śpiworek nie jest żadnym wydatkiem. A na traderze przeglądałaś jakieś oferty?

Gość aaaacha
no 2 to juz inna bajka :)

Gość Gryzzelda patrzyłam czy coś
jest na traderze, ale nic nie znalazłam. Zobacz może na qxl i finn.

Gość QXL to to samo co nasze Allegr
o. Należą do tej samej grupy udziałowej, na pewno dasz sobie radę. Powodzenia!

i fajnie by było, żebyś pisała na czarno, żebym następnym razem wiedziała, z kim mam do czynienia. Ty mnie znasz, ja Ciebie nie

Gość Ja przecież tylko chciałam
pomóc. Przepraszam, jeśli cię czymkolwiek uraziłam. Napisałam co myślę i tyle. Moim zdaniem lepiej jest wydać troszkę więcej na coś trwalszego, szczególnie jeśli masz teraz maleńkie dzieci i to nie ostatnia zima którą śpiworki mają posłużyć. Weź pod uwagę jakość wykonania i ewentualność tego, co może się z nimi stać po praniu. Może lepiej kupić jakieś używane Emmaljungi, Brio niż właśnie tanie polskie firmy "bez firmy", bo z takimi rzeczami to się cuda robią po konfrontacji z pralką i detergentem. I mówię szczerze, a nie zgryźliwie. Czemu się obrażasz?

Gość Zbyt rzadko tu wpadam
żeby się zaczerniać, więc nie widzę takiej potrzeby. Zresztą nie jestem żadną niemiłą osobą, tylko normalną i jak mogę pomóc, coś podpowiedzieć/zasugerować, to czemu i nie miałabym tero zrobić? Peace :)

Gość podpisuje sie
pod poprzednimi postami. Ja rowniez wole uzywany dobrej firmy bo przezyja niejedno pranie w nienagannej kondycji. Zycze dobrego wyboru :)

no dobra, myślałam, że jesteś tą, z którą się kiedyś o śpioszki kłóciłam :P nie zaglądasz nie zaglądasz, a jednak wiesz skąd jestem :P to jeszcze napisz, na jakim temacie się spotkałyśmy i na początku przeglądałam oferty sklepów, finna przejrzałam w tę i nazad i doszłam do wniosku, że jednak z Pl zamówię jak już pisałam, tu mrozów prawie nie ma, więc nie potrzebuję śpiworków wytrzymujących -20 stopni. kurna, i dalej nie wiem, co kupić, a za tydzień koleżanka jedzie i ew. może mi przywieźć

Gość Ojej nie pamiętam już
bo pełno ciebie na starych wątkach :) Ten o śpioszkach też kiedyś gdzieś znalazłam, hehe ;) Ale spoko, nie bój się mnie, mimo że w sprawie śpioszków vs. parze spodenek, stanęłabym chyba po tej drugiej stronie barykady, bo uważam że te H&M-owe porty są w dechę :P i żaden śpioch im nie równy. No ale, back to tha topic: będąc na twoim miejscu i mając parkę tak młodych urwisów, zdecydowałabym na coś nadającego się do późniejszych sporadycznych przepierek, bo dzieciaki smolą wszystko niemiłosiernie. Wystarczy dać im pretzla na spacerze i zaraz obślinią i wysmarują tego miśka albo poliester w śpiworku, więc tak czy inaczej będziesz musiała wrzucać je do pralki.

Gość Z doświadczenia wiem też że
większość tych sprzedawców "bez nazwy", których powyskakiwało w przeciągu ostatnich kilku lat na All jak grzybów po deszczu, sprzedaje rzeczy - owszem tanie - ale strasznie kiepskiej jakości. Dlatego jeśli masz może jakieś luźne parę koron/złotych, żeby dołożyć do czegoś lepszego (nawet używanego), to lepiej tak po prostu zrobić, niż później po raz kolejny latać za tym samym, bo się rozeszło, skurczyło albo podarło w praniu.

Gość Pozatym tak jak napisałam w
pierwszym poście - ta niedoceniana skóra owcza z Ikea jest wyśmienita do spacerówek: od parasolek począwszy, na joggerach skończywszy :) Nawet ją przez przypadek odpowiednio wyprofilowano :) tak "pod szelki", na miarę.

Gość Nawet jeśli zdecydujesz się
jednak wziąć coś z Allegro, to przejrzyj dokładnie wszystkie oferty, bo są wśród nich i firmówki (np. niemieckie TFK itp.) Tu masz całą obszerną ofertę: http://www.allegro.pl/listing/search.php?category=17304&from_showcat=1&p=4&string=%25C5%259Bpiworek Może nawet te niektóre polskie nie są takie złe. Sama już nie wiem... może warto spróbować, może wcale się nie zniszczą tak prędko... najlepiej chyba założyć osobny topic do mam, które prały takie polskie śpiworki z Allegro albo hurtowni i zapytać, czy coś się z nimi działo, czy się wkład zbijał i grudy, itp. Powodzenia i dobra noc!

Gość Literówka....
* czy się wkład zbijał w grudy - miało być :) 🖐️

Gość Wallaboo jest teraz najlepszy
ale drogi...coś jak buty UGG.

no dobra, żeby nie zaśmiecać czy ktoś używał/prał któryś z tych śpiworków pokazanych przez mnie w 3 poście? ten ostatni fajny, ale nie nadaje się do mojego wózka