Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henkaaaa

na wesele z dekoltem?

Polecane posty

Gość henkaaaa

hej dziewczyny mam pytanie czy wypada isc na wesele(jestem osoba towarzyszaca) ze sporym dekoltem? mam duzy biust i kazdy dekolt wyglada na duzy:/ na dodatek nosze rozm sukienki 38 za czym idzie mniej materialu w okolicach biustu.. mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi:/ i tak sie pytam was czy moge posc tak czy bedzie wygladac to niesmacznie?

Gość daj foto to ocenimy

Gość Lateks
masz fajne cycki to się nimi pochwal

Gość henkaaa
hehe dzieki za odp bo na wesele z rodziny bym chyba nie miala takiego problemu ale ide tak czy jak do nieznajomych i jakies ciotki i babcie moga miec cos przeciwko:/ sama nie wiem:/

a co mają gadać, tylko zazdrościć będą bo na starość zwykle ma się obwisłe cycki po pępek i naciągniętą skórę to będą patrzały na ciebie z zazdrością :classic_cool:

do kościoła pewnie zarzucisz cos na ramiona, a później nie przejmuj się. Pewnie i tak jakies znudzone babcie bedą komentować... z zazdrosci ;)

Gość henkaaaa
heheh no w sumie tak:) chyba pojde w tej sukieneczce:) przynajmniej partner bedzie zadowolony :)

do kościółka załóż coś dodatkowego jakieś okrycie czy cuś a potem j.w. nie przejmuj się niczym i miłej zabawy życzę :)

Gość henkaaaa
mam jeszcze dekolt styłu ,jest długi i widać mi zaczątek rowa od doopy :-)

Gość henkaaaa
ta zapomnialam o podszywaczach :) naloze jakis plaszczyk bo zimno:) dzieki pomogliscie mi :) chociaz sie domyslam ze komentarze jakies beda ale coz:)

Gość No jeśli nie na wesele
z dekoltem, to gdzie? :) Nie ważne gdzie wesele, to impreza "zabawowa" więc dekolt jak najbardziej na miejscu:-)