Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdsfdgdfghfhfghgjgj

Sos Chili do chipsów- poleci ktoś jakis dobry ?

Polecane posty

Gość dfdsfdgdfghfhfghgjgj

kiedys zasmakowałam w sosie chili z biedronki ale rok temu go wycofali nad czym bardzo ubolewa, kosztowal pare groszy a był najlepszy... czymacie jakis swoj ulubiony i polecicie ?

Gość yyy wycofali ten z Biedronki
no nie, faktycznie nie moge juz znalezc ich w tym sklepie (moj facet przepada za serowym). Wszedzie gdzie patrze to troche za drogie te sosy. Da sie kupic takie do 4zl?

Gość można zrobić samemu

Gość grenadinne
ja kupuje po prostu sos meksykanski w sloiku, taki do makaronu czy tam ryzu, np. pudliszki. wlasciwie niczym sie nie rozni od salsy, na zimno spokojnie mozna go jesc. jest go duzo i w rozsadnej cenie. polecam, do nachos lub chipsow idealny.

Gość ja polecam
sos salsa z Lidla, zawsze wybieram hot, jest rewelacyjny, nie ma lepszego!!!

Gość wewqerwrew
sambal olek- jest ochydny w smaku, probowałam rowniez tego... sprobuję tego z lidla :)

Gość ile ten z Lidla kosztuje
I czy sa tez serowe?

Gość sambal olek
jest obrzydliwy dla tych co nie lubia.ja sama robie sambal w domu...trzeba umiec go stosowac.a zreszta sa rozne sambale olek to baza...

Gość grenadinne
w lidlu jest teraz tydzien kuchni meksykanskiej, na ich stronie mozna sobie sprawidzc ceny produktow. sa roznego rodzaju salsy do nachos. poza tym smakowe tortille w dobrej cenie i tacos i w ogole sporo tego.

Gość a ja sama robię salsę
meksykańską, wychodzi za grosze i jest dużo lepsza bo bez chemii i polepszaczy. a skład jest banalny: pomidory, ostra papryka, cebula, kolendra i przyprawy. pycha i naturalne.

Gość gość
Zależy do czego :) Na szczęście sporo się ich pojawia ostatnio. Z moich ulubionych: Sambal oelek - do wszystkiego :D:D Cholula chili lime - do tajskiej, chipotle do grilla i potraw wędzonych, masz tutaj http://camacho.pl/sklep/dla-wszystkich-0-5/cholula-chili-lime/ Albo puree z papryk do tworzenia własnych kompozycji, albo jako dodatek do jedzonka ;)

Gość tycjano
Do nachosów i chipsów tylko sos Chilli Develey! Szybko, sprawnie i na temat ;)