Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leili

Którego wybrać nowego czy przyszłego męża???

Polecane posty

Gość leili

Poznałam niedawno faceta jest w moim wieku. Właściwie kiedyś juz się poznaliśmy ale to było jednorazowe spotkanie, byliśmy wtedy bardzo młodzi. Teraz jestem w związku z facetem który w przyszłym roku ma zostać moim mężem. Spotkałam się z tamtym z ciekawości, a właściwie przypadkiem i stwierdzam, że nie wiem gdzie ja miałam kiedyś oczy rezygnując z niego. Widzieliśmy się kilka razy. Narzeczony nic o tym nie wie, ale ja coraz bardziej wsiąkam... cały czas tłumacze sobie że to tylko zauroczenie i że to minie, ale nie mija.. Jestem w kropce bo niby mam nazreczonego, którego chyba kocham tzn już jest właściwie takie przyzwyczajenie bo jesteśmy już kilka lat ze sobą, a z drugiej strony wysoki przystojny( mój typ faceta) inteligentnt, nie jakiś zadufany w sobie chłopak przy którym nawet najmniejszy i najniewinniejszy dotyk sprawaia że drże. Co robić??

Gość powiew humoru
Ty patrz jak Cię traktuje, czy nie kłamie, a nie czy tam drżysz czy nie:D

Gość leili
Nie kłamie. Jeden i drugi jest co do mnie lojalny. Właściwie ten drugi nie musi przeciez być, bo jestem dalej z narzeczonym, ale jest.

Gość przemysl
wiem o c ci chodzi,takie mysli przerazaja.masz wszystko poukladane a tu nagle bum.to jest fajne ale i przerazajace tylko przemysl dobrze,narzyczonego znasz juz bardzo dobrze,z czasem w kazdym zwiazku cos ustaje.nie wiadomo jak byloby z tym nowym .zalezy tez jaki byl dl ciebie obecny narzyczony przez ten caly czas,no i nie wiesz jak ten nowy zachowywalby sie w roznych sytuacjach.nie spotykaj sie z nim przez jakis czas i zobaczysz co bedziesz czula po tym okresie,czy bedziesz tesknic itd.na poczatku jest zawsze wszystko kolorowe,a jak sie pojawiaja probleby,codzienne zycie to dopiero wszystko wychodzi