Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny lubią brąąąąąz

Dlaczego piłkarze są tak bardzo wystylizowani?

Polecane posty

Gość dziewczyny lubią brąąąąąz

Co spotkam jakiegoś chłopaka trenujący w jakimś klubie piłkę nożna to na trening idzie wystylizowany (Drogie ciuchy), żel na głowie a przecież główkuje podczas meczu to tak fryzura się zniszczy. To samo się tyczy znanych piłkarzy. W sumie w innych sportach zespołowych faceci przed meczami wyglądają tak, że zamiast trenować siedzieli przed lustrem z 2 godziny :o Na przykład ten młody Kosecki co gra w juniorach Legii. http://grono.net/chat/#users/422359/about/ ŻENADA :o Czy On pracuje ciężko na treningach czy się bawi korzystając, że ma sławnego Ojca piłkarza?

Gość Football Man
Jak się od dziecka było rozpieszczanym i miało kasę (i nadal ma) na wszystko na co się ma ochotę to tak jest. Tu nie ma co zazdrościć, tu można tylko zapłakać. I jak Polska piłka nożna ma być w dobrej kondycji? Gdyby ten Kosecki poszedł do szkółki La Massi FC BARCELONY to by szko gwiazdorstwo wybili z głowy

Gość Ale i tak przecież
Kobiety na takich lecą, więc o co chodzi? :classic_cool:

Gość dfaefbafb
chodziłam w z nim do szkoły nic ciekawego

Gość Powiedz mi czy
Lanserem też był w szkole?

Gość fanka siatki
Dlatego ja ogladam i kibicuje siatkarzom :) przynajmniej maja jakies sukcesy i kibice nie musz ciagle spiewac Polacy nic sie nie stalo :P