Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papryczka chili na słodko

papryka w oleju

Polecane posty

Gość papryczka chili na słodko

W przepisie jest: "Paprykę umyć ,piec 20 minut w temp.180 st.C,aż skórka sczernieje.Gorące strąki włożyć do foliowej torby, szczelnie zamknąć.Gdy wystygną,obrać ze skórki,przekroić wzdłuż, usunąć nasionka i błonki." Podpowiedzcie, proszę, do opiekania paprykę układa się na blasze czy na siatce? Czy na papierze do pieczenia? Całą paprykę z ogonkiem czy przekrojoną na pół? Każdy rodzaj papryki, zieloną też? A paprykową? A ostrą tak samo?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość papryczka chili na słodko
Miało być "paprykę pomidorową" a nie "paprykową".

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość papryczka chili na słodko
Podnoszę, może jednak ktoś się znajdzie z radą?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość papryczka chili na słodko
nie opiekacie papryki??????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×