Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 papryczka chili na s艂odko

papryka w oleju

Polecane posty

Go艣膰 papryczka chili na s艂odko

W przepisie jest: "Papryk臋 umy膰 ,piec 20 minut w temp.180 st.C,a偶 sk贸rka sczernieje.Gor膮ce str膮ki w艂o偶y膰 do foliowej torby, szczelnie zamkn膮膰.Gdy wystygn膮,obra膰 ze sk贸rki,przekroi膰 wzd艂u偶, usun膮膰 nasionka i b艂onki." Podpowiedzcie, prosz臋, do opiekania papryk臋 uk艂ada si臋 na blasze czy na siatce? Czy na papierze do pieczenia? Ca艂膮 papryk臋 z ogonkiem czy przekrojon膮 na p贸艂? Ka偶dy rodzaj papryki, zielon膮 te偶? A paprykow膮? A ostr膮 tak samo?

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 papryczka chili na s艂odko
Mia艂o by膰 "papryk臋 pomidorow膮" a nie "paprykow膮".

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 papryczka chili na s艂odko
Podnosz臋, mo偶e jednak kto艣 si臋 znajdzie z rad膮?

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 papryczka chili na s艂odko
nie opiekacie papryki??????

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach

×