Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiemnoOkiBrunetZklasą

Facet Ma Dylemat

Polecane posty

Poznałem dziewczynę 3 lata temu, bardzo piękną, młodą w 100% mój ideał jakbym się nie starał, ona ucieka ode mnie, z czasem dowiedziałem się że ma kogoś, często się mijamy chociażby wzrokiem, ja już nie wiem co mam robić nie potrafię sekundy o niej nie myśleć, ten stan trwa już 3 lata od momentu gdy ją po raz pierwszy zobaczyłem, co ja mam zrobić żeby ją zdobyć od razu zaznaczam nie chodzi mi tylko o sex z nią , chciałbym stworzyć z nią związek.

Zajebista prowokacja, a "często się mijamy, chociażby wzrokiem" to normalnie majster, brawo !! :)

żadna prowokacja, potrzebuje rady najlepiej jakiejś dziewczyny

najgorsze w tym wszystkim jest to że ona ciagle wszedzie jest ze swoim facetem nie odstępuje jej na krok, nie mam jak jej zagadać, a nawet jakbym ją spotkał samą, co mam powiedzieć? zerwij z nim?? bo cie kocham? to mnie wyśmieje

Najlepiej to do niej zagadaj.Zapytaj czy się z tobą umówi na kawę albo piwko.Póki nie spróbujesz to ciągle się będziecie tak mijać.A nóż ona też czeka na twoją inicjatywę :)

doradźcie prosze was. Wiem że zachowuje się w tym momencie jak dzieciak mając 32 lata, ale mi na prawdę zależy na niej

A najchętniej to bym ją wydupczył na trawniku przed naszym gimnazjum....a co niech se inni popatrza

wiesz pa próbowałem ją zaczepić, pare razy ale hmmm uciekała, może nie odpowiednio ja zaczepiałem mówiąc że ślicznie wygladasz i dla ciebie złamałem przepis ruchu drogowego .... nie wiem co mam robić

Gość powiew humoru
złamałes przepis?:) a ktory:)? Bo niedługo mam egzamin z prawka:P

Waliłem konia, a kierownice trzymałem kolanami

Przez 3 lata jej nie poderwales?:O Szok! Wytrwaly jestes,ale mysle,ze zyjesz marzeniami,gdyby byla zainteresowana,nie musialbys jej zaczepiac ,az 3 lata,nie wierze,ze Ci sie chcialo tyle bawic:P:P Niemozliwe!

zaparkowałem tam gdzie nie powinienem, biegłem za nią i zatrzymałem, tylko po to by nawiązać z nią rozmowę, wyszedłem na głupka

tak 3 lata, i nie interesuje od tamtego momentu mnie żadna inna laska, chce tylko ją, jej facet już o tym wie, i jak mnie widzi patrzy się z byka na mnie ale mnie to nie obchodzi, ja wiem ze jej sie podobam ale nie wiem jak mam subtelnie z nia nawiązać znajomość

No chyba,ze jeszcze 1 opcja: jest nieletnia?:D Ty masz 32 lata?:O Nie,nie nie :D Mezczyno! Podejdz normalnie,a nie wyskakuj z samochodu na ulicy dziewczynie,nie strasz tylko normalnie zagadaj,zapros,my Cie mamy uczyc? Masz 32lata :O

Ona ma około 21 lat, wiesz problem polega na tym że ciagle ja widuje z jej facetem, i nie mam jak do niej podejść

na jej widok to tak walę konia, ze mam odciski na rekach

Zapytaj w prost czy się z tobą umówi.Jak nie będzie chciała to już będziesz wiedział, że nic z tego i może przestaniesz żyć marzeniami i zwrócisz uwagę na kogoś innego.

Nie jestem za budowaniem szczescia na nieszczesciu innych i rozbijaniem zwiazkow😠,ale jak tak bardzo chcesz sie przekonac to podejdz,zapros na kawe ,wtedy zobaczysz czy jest zainteresowana,czy jednak kocha swojego faceta,bo mnie sie wyddaje ze to 2gie,powodzenia🖐️

Gość powiew humoru
kaffe to by była fajna jakby było bez tych głupich wulgarnych wpisów:O A co do sedna sprawy.. Jak już zaparkowałeś w złym miejscu, choć ja nie wiem, w jakim, bo na znaki nie patrze. Trzeba było nie zajmować się łamaniem przepisu drogowego, tylko wysiąść z auta i powiedzieć cześć. Na pewno by się przywitała. Wiesz, trudno żeby kobieta robiła wiwisekcję do każdego auta, kto tam siedzi, a nuż mój ukochany:D Takie coś do w bajkach;):D

Gość ożesz ty
chamie jeden,czemu męczysz konie???TOW.PRZYJAC.ZWIERZĄT

Gość Ciemno Oki Brunet Z klasą
ale ja wysiadłem z auta:) zaparkowałem w miejscu na przystanku gdzie zatrzymuje autobus, wysiadłem przebiegłem ulice 4 pasmową , podbiegłem do niej bo ona szła, i powiedziałem żeby sie do mnie u uśmiechnęła kiedyś i o tym że specjalnie dla niej złamałem przepisy ruchu drogowego. Sam sobie się dziwię że tak się zachowuje, mam swoje lata, pracuję na odpowiedzialnym, poważnym stanowisku,a od tych 3 lat coś się ze mną dzieje, nie ma chwili bym o niej nie myślał, a gdy ja widzę serce wali mi jak oszalałe, wszystko bym oddała za bycie z nią.

Gość powiew humoru
Jak się zachowujesz, normalnie:D Inni biją żony, kobiety itp i jakoś nie mówią...ale się zachowuje, mam swoje lata:D :)

Gość Ciemno Oki Brunet Z klasą
wiesz zyje tą nadzieją że pewnego dnia uda mi sie ją samą spotkac bez obstawy i szczerze porozmawiac o tym co czuje do niej od 3 lat, i czy sa jakiekolwiek szanse

Gość powiew humoru
:) październik temu sprzyja:D

Gość KropelkaPorannejRossy
Chetnie, ale na pierwszej randce laski nie robię!!!

Gość KropelkaPorannejRossy
dopiero na drugiej;)