Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredens1113

ex dziewczyna mego meza wciaz wysyla mu poufne emaile!!!!!!

Polecane posty

Gość kredens1113

jestem mezatka juz rok.maz mial wczesniej dziewczyne ale go zostawila bo za malo zarabial wedlug niej.wciaz maja razem kupione mieszkanie na kredyt.maz probuje rozwiazac ten problem juz od 1,5 roku,chce uwolnic sie z banku od pozyczki.powiedzial jej splac mnie albo sprzedaj mieszkanie i oddaj mi co moje.ja chce z meze wziasc kredet ale wciaz nie mozemy bo ma z byla.ciagnie sie to juz dlugo ciagle jakies usterki trzeba naprawic aby mogli dostac dobra cene.ja rozumie ze sie musza kontaktowac od czasu,ale denerwuje mnie jak ona mu wysyla emaile ze powinienien ja informowac ze sie przenosi z jednego miejsca do drugiego,ze wciac sie martwi o niego i ja dalej obchodzi...ze ma byc ciagle w kontakcie z nia, ze nie powiedzial ze wyprowadza sie i nie pozegnal sie z nia... co myslicie o tym?

Gość po pierwsze to
powiem, iz twego meza uwazam za idiote, i tu ma skutek planowania tak powaznych rzeczy jak kredyt czy mieszkanie nie z zona tylko ch... wie z kim, po to wlasnie miedzy innymi jest slub by takich problemow nie bylo, badz tez bierze sie to jak prawdziwy facet na siebie i tyle, w razie rozstania ma sie mieszkanie i ma sie byla w tyle a co do twojego problemu z kontaktami to nie napisalas jak maz na to reaguje, bo to, ze byla to lafirynda to chyba nie trzeba pisac, wazne natomiast co on na to??

Gość kredens1113
musi tanczyc jak mu zagra dopuki nie rozwiaza pozyczki sprzedaja mieszkanie i rozlicza sie z mieszkania,ale to juz sie ciagle 1,5 roku,ciagle jakis remint ,wymiana czegos aby dostali wieksza cene.