Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

złoty laur

Mina EKS- bezcenna

Polecane posty

Właśnie wczoraj mój eks facet zobaczył mnie z moim partnerem... :) widok jego miny- bezcenny ;) To on zostawił mnie dla innej, po ponad 7 latach bycia razem. Ehhh... życie jest piękne :D

Gość reklama dźwignią handlu
tak to tylko w erze, podobno

Gość hsjhghjsnbnd
:D i tak trzymaj

Przez myśl mi nie przeszło, że mogę być jeszcze taka szczęśliwa :) teraz mogę mu tylko podziękować za to, że mnie zostawił :)

Jesli tylko jestes teraz szesliwa to dobrze;-) Gorzej jesli to tylko odskocznia od tego co było.

Gość zakochany_nieszczęsliwie
nasze radości są smutkami naszych wrogów.. :D Ajschylos

Gość słodka marmolada
ditto

Gość ehheheheheeheheheh
też tak miałam, eks spiździł się :D

Gość zlosliwa baba....
Tak trzymac:) pewnie myslal ze bedziesz oplakiwac wasz zwiazek i prosic na kolanach zeby do ciebie wrocil. niech sie goni a ty badz szczesliwa:) moj eks tez nie mogl zniesc tego ze mam kogos nowego :) ale kogo to teraz obchodzi :)

Gość dokładnie takkkkk
kij im w oko ;)

Z Twojej wypowiedzi wnoszę, że istotniejsza dla Ciebie była reakcja Twojego eks, niż fakt, że masz kogoś. Może pora przestać żyć przeszłością? :)

nie zyję przeszłością... napisałam to, żeby pokazać innym jak los może się odmienić i że nie warto rozpaczać po rozstaniu... jeszcze każdy znajdzie swoje szczęście ;)

Gość dreamowa
ja cie rozumiem złoty laur- tez tak miałam:-D to było piekne,kiedy powiedziałam kocham innego i jestem kochana! najpierw konsternacja, bo przeciez coz ja bez niego moge znaczyc, hehehe- ponoc byłam mniej niz zero,potem ze przeciez zaden by mnie nie zechciał a na koniec moj pozew o rozwód!!!Te męskie durne miny sa naprawde bezcenne w wyrazie i wymowie! Mój eks zmienił juz 3 panią i ciagle marzy zebysmy wrócili do siebie! Ciekawe dlaczego? przeciez byłam mniej niz zero!!!

Gość zlosliwa baba....
hehe moj eks tez mi ciagle powtarzal ze ze mna to nikt nie wytrzyma ale jakos od 2 lat wytrzymuje nowy wybranek serca i o dziwo jest szczesliwy i w ogole sie nie klocimy, w przeciwienstwie do mojego poprzedniego chorego zwiazku.

Gość zlosliwa baba....
jak zwykle dorabiacie jakies swoje teorie, ze dziewczyna napewno na zaboj kocha swojego eksa i tylko sie pociesza w ramionach innego. musze was niestety rozczarowac drodzy panowie (i panie tez) ze nie wszyskie kobiety placza nad dawnym zwiazkiem latami. ja wychodze z zalozenia, ze skoro ludzie sie kloca i nie sa ze soba szczesliwi to powinni sie rozstac i zyc dalej nic nie rozpamietujac. dziewczyna po prostu ma frajde ze utarla nosa bylemu bo on pewnie wolalby ja widziec zaplakana i zalamana. i z obserwacji i doswiadczenia wiem ze wlasnie te drugie, czasem trzecie czwarte zwiazki sa lepsze niz te pierwsze przechodzone.

"jak zwykle dorabiacie jakies swoje teorie, ze dziewczyna napewno na zaboj kocha swojego eksa i tylko sie pociesza w ramionach innego" - powinienem napisać "jak zwykle kobiety nie potrafią czytać ze zrozumieniem" :P Moja teoria jest zupełnie inna - taka, że dziewczynę interesują losy jej eks. Mnie by nie obchodziło, czy moja eks zobaczy mnie w objęciach nowej laski a już na pewno nie zakładałbym topiku aby podzielić się informacją jaką miała minę. Widzisz tą subtelna różnicę?:)

Gość do mało_stanowczyyyy
a miałeś jakąś eks?? bo jak ciebie czytam to wyżej srasz niż dupę masz ;)

Gość dreamowa
mało stanowczy- gdzie to wyczytałes, ze ja interesuje zycie eksa?

"Właśnie wczoraj mój eks facet zobaczył mnie z moim partnerem... widok jego miny- bezcenny To on zostawił mnie dla innej, po ponad 7 latach bycia razem" - ten post coś mówi o życiu eks, prawda? Chyba że tylko dla mnie :P Pomarańczko, zdradzają Cię Twoje powiedzonka, brakuje przysłowiowych jaj na konfrontację pod czarnym nickiem?

Ja mam podobne odczucia... :) Wydaje mi się, że gdyby Autorka była tak szczęśliwa, to założyłaby topik właśnie o tym... o tym jakiego ma wspaniałego partnera, jak bardzo kocha i jak bardzo jest kochana, jaki ma cudowny seks i wieczory przy świecach... a nie, że jej eks miał minę.... Może wspomniałaby mimochodem, że gdzieś go widziała po drodze... I powiem więcej, ta mina, to pewnie tylko w wyobrażeniach, bo eks (skoro odszedł do innej) ma serdecznie w dupie, to z kim jego była laska jest. :) Ale ok, niech będzie....

chyba nie ma tego "serdecznie w dupie", jak od wczoraj dzwoni bez opamiętania i pisze jakieś żenujące sms-y :) no ale wy wiecie lepiej :p

a ja tam autorkę rozumiem dziewczyna kiedyś została skrzywdzona i ma teraz satysfakcję całkiem ludzki odruch większość kobiet tak ma:P a dopisywanie do tego innych teorii i interpretacja jest teraźniejszego związku to już wasze czyste fantazje

Gość dreamowa
mało stanowczy- z wpisu złotego lauru wynika tylko jedno -jej eks zobaczył ja z nowym partnerem. Z twoich domysłów wynika,ze ta dziewczyna tylko kombinowała jak tu spotkac byłego i jego zobaczyc jego minę.Za duzo kombinujesz. Ten wpis o pomarańczce tyczy sie mnie?

Autorko czyli tylko po to się zwiazałas z kims innym, aby udowodnić swojemu byłemu,że stać cie na kogoś innego?