Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleszczu

wkurzylibyście się?

Polecane posty

Gość kleszczu

wczoraj rano rozjeżdżaliśmy się na studia. Ja do siebie do gliwic, moja dziewczyna do krakowa... Ja napisalem pierwszy smsa na dzień dobry, odpisała na niego jak wstała. Później wysłałem smsa koło 11 (takiego bardziej oznajmującego, o nic w nim nie pytałęm). Ona nic nie pisała, później gdy wiedziałem, że właśnie wyjeżdża z naszego miasta PKSem do Krakowa to puściłem jej sygnałka...nie odpuściła...no to sobie myślę, "to ja już pierwszy nie będę się odzywał" no i moja Pani łaskawie o 22:00 mi pisze smsa po 14 godzinach nie odzywania się "jak Ci kochanie minał dzień?:*" Odpisałem jej,ale tak bezpłóciowo...ona mi też odpisałą, ale również bezpłóciowo...i tyle... Nie wiem jak się dzisiaj zachować...Czy miałem prawo się wkurzyć? jakbyście Wy zareagowali? powinienem dzisiaj znowu pierwszy jej napisać z rana ? Doradźcie proszę.

Gość fasola z bretani
chcesz szybko zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam . zarobek gwarantowany, a na start dostajesz 6zl. warto

Gość bezpłóciowo
hahahahahahahahahahahahahaha

Gość Pisze się ...
Bezpłciowo :o Do książek i nie zachowywać się jak dzieci :o

chodzicie na studia wiec juz pare lat macie, a takie problem??!?? ze sygnalku nie odpuscila, albo na smsa nie odpowiedziala - zalosne

Gość nie wkurzylibyśmy się

Gość usmialam sie zdrowo
dzieki:D

Zamiast jak cywilizowani ludzie pożegnac sei przed wyjazdem to sie w wysyałanie smsów zabawiacie. A w wiadokosci to łatwo o złe zrozumienie i juz kótnia gotowa. Dlaczego nie zadzowniłes?

Gość o matko z corka
ale problemy :D Ale odpowiem: nie nie wkurzylabym sie :)

Gość kleszczu
kurde :P sorki za błąd, ale czas mnie ogranicza i piszę szybko :P a Wy już się czepiacie tego co mało istatne :P No niby tak...ale aby 14 godzin bez żadnego kontaktu ? :> i to w dniu kiedy się rozstajecie... Dla mnie to troszkę dziwne...

Gość Dziecinada na maksa
Jak się wyjeżdza to się wieczorem robi kolację ze świecami , a rano przy PeKaeSie całuski na pożegnanie . A nie jakieś strzałki czy sygnałki :o

Gość fasola z bretani
chcesz szybko zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam . zarobek gwarantowany, a na start dostajesz 6zl. warto

Gość kleszczu
kurde...a dlaczego zakładasz, że wieczór wcześniej się nie widzieliśmy. Sędziliśmy go ze sobą. Pozatym ja wyjeżdżałem już o 6 rano, ona się wtedy dopiero przekłada na drugi bok :P Wstawała o 9

Gość kleszczu
teraz to każda z Was cwana :P ciekawe jakby facet z którym się właśnie rozstaliście nie pisał w ogóle 14 godzin i nawet jak Ty pisałeś i się odzywałeś to z jego strony byłoby zero odzewu :P chciałbym Was widzieć w takiej sytuacji :-)

Gość sygnałek
haha sygnałki sobie puszczacie, jakie to słodkie i.. dziecinne...

Gość nie ma co sie wkurzac
zaajeta byla. musiala jechac, moze zalatwic jeszcze pare rzeczy. Przeciez nie musi miec z Toba kontaktu co godz...Jakby Cie totalnie olala to nie pisalaby Ci nic na wieczor...

Gość prowo prowo prowo prowo
a jesli nie, to autor jest kobieta, albo jakas mega ciota, histeryzujesz, jak 15-letnia egzaltowana siksa :O

moj chlopak potrafi nie odzywac sie caly dzien, jak wczoraj ,po czym stwierdzil ,ze nie chcial mi przeszkadzac hahaha ciekawe w czym...noo a na koniec dnia mnie wystawil bo bylo zapozno jak ja sie odezwalam, a on niby byl zmeczony-ale stac 3h z kumplami pod domem mial czas hmmm i jeszcze mi wojne robi...kto wymyslil komorki??? zreszta czym sie martwic ja juz mam wszystko gdzies mam nadzieje ze istnieja jeszcze normalni faceci-ktorzy nie zdradzaja i nie klamia swoich"pań"

Gość kleszczu
może i niektórzy tu mają rację, ale wg mnie jak na staż 3 miesięczny, nie odzywanie się cały dzień kiedy nie była zajęta bo dopiero pod wieczór miała jedne zajęcia to moim zdaniem troszkę dziwne...

Gość a nie pomyslales
ze moze sie rozpakowywala przez ten czas, odpoczywala po podrozy moze przegladala jeszcze cos na stuia??? jadla, gadala ze znajomymi... Egoista jestes! Nic tylko kolo Ciebie ma latac, dorosnij.

2 miesiace !!! psssssssss co powiesz na prawie 2lata-chlopie juz sie przejmujesz a co bedzie pozniej???

Ja bym się wsciekł i obił suce morde 😠 Sygnału żeby mi nie odpuściła?? Prawie jak zdrada 🖐️

A czemu do niej nie zadzwoniłeś jełopie? Jeśli martwiłeś się o nią to jesteś bardzo opiekuńczy czekając 14 godzin, jeśli się nie martwiłeś to o co się wkurzasz?

Gość ORTOGRAFIA KŁANIA SIĘ
studencie z gliwic:"t ak bezpłóciowo...ona mi też odpisałą, ale również bezpłóciowo... " proponuję dość już tych sms'ów a w zamian trochę poczytać książek, napisać list.....