Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagagagagagagagag

INTERNET Z PLAY, KTO MA?? PROSZĘ O OPINIE

Polecane posty

Gość gagagagagagagagag

Witam, tydzień temu skończyłą mi się umowa z era, miałam internet za 120zł jak dla mnie był szybki. Zastanawiam się teraz nad oferta PLAY 35zł 2GB prędkość 512kb/s. Czy ktoś z Was ma tą oferte? Biorę jeszcze pod uwagę play 45zł/ 5GB/ 1Mbit/s. Nie znam się na internecie, chce tylko, żeby nie chodził za wolno. Pamiętam raz, ze jak sciągnełam kilka filmów to mi blueconnect tak zwolnił bardzo... Pomóżcie bo jestem laik w tych sprawach, tereaz korzystam z play od siostry, ma ten za 45zł i nawet jestem zadowolona ale ostatnio straciłam prace i wole nie marnować kasy więc myśle nad tym za 35zł. Jakie Wasze opinie?

Gość zależy co chcesz ściągać
2 GB to raczej mało. Ja mam10 GB za 45 zł - wystarcza na kilka filmów i takie normalne korzystanie z internetu. 2GB starczą Ci na bardzo oszczędne korzystanie - przedtem miałam 1 GB i to już w ogóle była tragedia. Co nie znaczy, że nie można - tylko właśnie bez żadnego ściągania (zwłaszcza filmów). Ale jeśli możesz - to radziłabym chociaż te 5GB.

Gość szczerze powiem ghgj
ja mam z play ale on ma ograniczony transfer, jak duzo sciagasz to zwalnia:) nie znam sie ale za bardzo, z reguly jestem zadowolona:) ale moglby byc lepszy

A jeśli chodzi o jakość - to sama byłam zdziwiona, że play tak śmiga. Przedtem byłam w plusie, który ma przecież dobrą opinię - a było sporo kłopotów. Tutaj nie mam w ogóle problemu typu : brak zasięgu, czy przerwanie połączenia.

Dobrze, nakarmię Twojego menela, podszywaczu! :-P

Gość gagagagagagagagag
teraz nie sciągam już żadnych filmów, czasem kilka piosenek. hmmm nie wiem już którą opcje wybrać

Gość TroC
Blueconnect to jedynie mizerna namiastka internetu. Nadaje się co najwyżej do czytania poczty (większe załączniki do maili nie przechodzą) i sporadycznego oglądania stron www. Do niczego więcej ! Przez blueconnect nie można pobrać żadnego większego pliku, przy czym nie chodzi tu o jakieś duże pliki z filmami ! Blueconnect blokuje transfer po przesłaniu jedynie 6-14 MB banych.... Nie ściągniecie przez blueconnect żadnej aktualizacji oprogramowania, żadnego większego pliku graficznego, projektu itd... (nie chodzi tu wcale o jakieś blokowanie p2p, blueceonnect blokuje pobieranie dowolnych plików z dowolnych stron po przekroczeniu kilku-kilkunastu Mb... Tragedia ! Nie da się tego zwrócić i zrezygnować z abonamentu ! To co reklamuje era "blueconnect za darmo przez 30 dni... możesz zwrócić terminal i rozwiązać umowę" to jedno wielkie oszustwo ! Na prawdę nie da się zrezygnować z umowy !!! Prokurator powinien zająć się era za tak bezczelne oszukiwanie klientów !

Gość big girl
ja mam play nie jestem zachwycona na moje potrzeby brałam 5gb, ale co miesiąc muszę dokupić transfer bo jak zużywam cały to stronka ładuje się 40 min... nie wiem, stacjonarka jest chyba najlepsza

Gość promile3
Weź UPC. Najszybszy i najtańszy internet.. Ceny w Warszawie: 2Mb/s - 50zł 5Mb/s - 60zł 15Mb/s - 75zł 30Mb/s - 90zł 50Mb/s - 120zł 120Mb/s - 200zł

Gość play polecam jedna taka
Mam 5 GB za 45 zł. Śmiga mi wszędzie! Mam juz 1, 1 m-ce - wziełam ponownie, rewelka. za przedluzenie umowy nie place za 3 miesiace abonamentu! Teraz dla nowych uzytkownikow sa jeszcze fajniejsze promocje :)

Gość ja mam w playu
10GB za 45 zł - też jestem zadowolona :-) Jest szybki i nie "zacina się"

Gość Magda3322
A ja zamiast Play mogę polecić coś zupełnie o wiele lepszego. Słyszeliście może o nowej usłudze http://dropss.pl Jest to całkiem nowa oferta skierowana głównie do ludzi młodych którzy cenią sobie dobry transfer danych w na prawdę bardzo niskiej i okazyjnej cenie

Gość ponca
ja mam netie i moge polecic ;) szybki i tani internet

Gość gość
ja korzystam z internetu www.pxs.pl jest naprawde szybki i dziala bez zarzutu.

Gość gość
gość 2016.02.27 ja korzystam z internetu www.pxs.pl jest naprawde szybki i dziala bez zarzutu. Ja mialam z playa i mi nie dzialal. A ten z PXS nadal działa CI bez zarzutuu?