Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śniadaniowa

Jak bardzo jest dokuczliwy brak pieniędzy?

Polecane posty

Gość śniadaniowa

Napiszcie jak to jest w waszym przypadku?Macie forsy jak lodu czy ciułacie grosz do grosza?Stać was na auto czy nie stać was na buty?

Gość fasola z bretani
chcesz szybko zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam . zarobek gwarantowany, a na start dostajesz 6zl. warto

Gość malablond
moje zdanie jest takie że pieniądze,dają szczęście,a kto twierdzi inaczej to hipokryta:) teraz,za duzo forsy nie mam,przydałoby sie wiecej

Gość madżenta
a czy nie byłabyś szczęśliwa mogąc kupic własny dom czy zabawkę dziecku?zobaczyc jego radosc

Gość malablond
tak pieniądze to nie wszystko...ale po co sie kształcimy,po co chodzimy do pracy,ubiegamy sie o wyzsze stanowiska,doskonalimy sie,rozwijamy,w małej części dla swojej satysfakcji ale wszystko tak naprawde zmierza do tego aby miec kase,wszystko kreci sie wokół pieniędzy :)

Gość taka ta czarna
nie stać mnie na nowe buty i kurtkę.byłabym szczęśliwa gdybym nie musiała marznąć

a czy wolabyś być sama i miec kupe kasy czy być z kims kogo kochasz i miec kasy tak normalnie? bo ja to 2 wolałabym

Gość coria
Ja nie wiem bo mam pieniadze i szczescie wiec ciezko mi powiedziec co wazniejsze i co mi daje wiecej radosci.

Gość kasiazpodlasia
wstyd się przyznać ale chodziłam w nocy po działkach kraść warzywa na przetwory,żebym miała co zimą jesc

Gość malablond
dziubek: zadałas dziwne pytanie miec kupe kasy i byc sama czy miec normalnie kasy i kochac odpowiem Ci tak najwolałabym miec kupe kasy i kochac :) powiem Ci ze gdybym była biedna i kochala nie byłabym szczesliwa wydaje mi sie,a gdybym miała kupe kasy i była samotna mogłabym byc szczesliwa coż niektórzy maja rodzinki,miłosc i grosza przy duszy,wydaje iim sie ze to im wystarcza do szczescia,nie zaznali szczescia posiadania i wydawania pieniadza,wiedza ze pewnie nie beda go miec,gdyby mieli napewno byliby szczesliwsi tylko moze o tym nie wiedzą

Gość każdy biedny wie że
bardzoooooooooooooo!!!Wiem co to znaczy i nikomu tego nie życzę.Bywało,że nie miałam na chleb i nie jadłam np.dwa dni:) Małe pieniądze,to małe szczęście,więc nie zgadzam się z powiedzeniem"pieniądze szczęścia nie dają" Brak pieniędzy- to wielkie nieszczęście!!!

Gość poganiacz klawiszy
można iść pod kościół ja ostatnio dałem 20ł

Gość karate miszcz
ciułam milion do miliona:classic_cool: